Dziś byłem u mechanika ,wymienic prawy silownik od elektrycznych szyb (Wyciągniety z auta teraz szyba podparta klinami)
I teraz otwieram samochód i działają mi tylko dwie prary dzwi i bagażnik tzw lewa strona samochodu sie nie otwiera ten bolec od zamykania sie unosi tylko dzwi sie nie otwieraja cala lewa strona a prawa działa normalnie.
Przyczyna może być ,że mechanik cos odłączył mi w tych dzwiach z prawej strony? Czy raczej spalony bezpiecznik lub ta pompa?
Posiadam golfa 3 1.9TDI 90k syncro z 1996r w kombi
PS:To mój pierwszy post
Centralny zamek i zamykanie drzwi
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
mk3 ma pneumatyczne zamki - więc może gdzieś wężyk rozpięty?
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
Japier...
Nie działa mi nadal ta lewa strona calkowicie sie zablokowala ,grzybek sie unosi i opada ,slychac dzwiek po przekreceniu kluczyka a dzwi sa zablokowane ... Bezpieczniki sa wszystkie dobre a od centralki mam 21 wiec zwarcia nie bylo.
Dzis byłem u mechanika z ta szybka zalozyl dziala ladnie a na temat dzwi powiedzial ,ze trzeba sciagnac boczki od srodka ... Jak sobie pomysle jak mnie skasuja za takie cos...
Nie działa mi nadal ta lewa strona calkowicie sie zablokowala ,grzybek sie unosi i opada ,slychac dzwiek po przekreceniu kluczyka a dzwi sa zablokowane ... Bezpieczniki sa wszystkie dobre a od centralki mam 21 wiec zwarcia nie bylo.
Dzis byłem u mechanika z ta szybka zalozyl dziala ladnie a na temat dzwi powiedzial ,ze trzeba sciagnac boczki od srodka ... Jak sobie pomysle jak mnie skasuja za takie cos...
- Mavrick
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Zdejmij boczek i zobacz co go boli. Byc moze jakies ciegno sie wypielo.
Ostatnio zmieniony wt mar 07, 2017 19:08 przez Mavrick, łącznie zmieniany 1 raz.
A ja się dołączę do tematu i dopytam coś w GOLF 3. Przekręcenie raz kluczyka powinno otwierać wszystkie drzwi czy tylko mechanicznie (bez uruchamiania pompy) drzwi w których użyliśmy kluczyka? Ponieważ mam taką przypadłość że otwieranie auta by centralny zamek zadziałał muszę robić 2 razy.