Żarówka schowka [mk4]
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Żarówka schowka [mk4]
Witam, przeszukałem forum i nigdzie nie znalazłem informacji na ten temat, otóż mam pewien problem.
Ostatnio zacząłem się zastanawiać dlaczego oświetlenie schowka nie działa, znalazłem informację jak poskładać cały mechanizm żarówki w schowku, ale nie wiem jak ja wyciągnąć. I tutaj moje pytanie czy konieczny jest demontaż schowka czy można ją wyciągnąć w inny sposób? Nie chciałbym czegoś ułamać więc jej ktoś mógłby pomóc jak to wyciągnąć byłbym wdzięczny
Pozdrawiam!
Ostatnio zacząłem się zastanawiać dlaczego oświetlenie schowka nie działa, znalazłem informację jak poskładać cały mechanizm żarówki w schowku, ale nie wiem jak ja wyciągnąć. I tutaj moje pytanie czy konieczny jest demontaż schowka czy można ją wyciągnąć w inny sposób? Nie chciałbym czegoś ułamać więc jej ktoś mógłby pomóc jak to wyciągnąć byłbym wdzięczny
Pozdrawiam!
Re: Żarówka schowka [mk4]
Schowek jest oświetlony po otwarciu,jak przekręcony jest kluczyk w stacyjce.
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Żarówka schowka [mk4]
Podważyć od środka...
amatorek, w pierwszych rocznikach trzeba włączyć światła
amatorek, w pierwszych rocznikach trzeba włączyć światła
Re: Żarówka schowka [mk4]
Qto wiedziałem o tym ,a nawet napisałem lecz zmieniłem posta po sprawdzeniu u siebie.
Swoją drogą, trochę to dziwnie zrobione że jak ciemno , a chcąc wyjąć coś ze schowka (w czasie postoju) trzeba włączyć światła, itp.
Pozdrawiam
Swoją drogą, trochę to dziwnie zrobione że jak ciemno , a chcąc wyjąć coś ze schowka (w czasie postoju) trzeba włączyć światła, itp.
Pozdrawiam
Żarówka schowka [mk4]
Dzięki za pomoc, dzisiaj spróbuję to ogarnąć mam nadzieję, że nic mi się nie rozpadnie w drobny mak
Żarówka schowka [mk4]
Mam jeszcze jedno pytanie do Was, czy jakbym wrzucił na forum zdjęcie rysy, którą jakiś sq...wiel mi zrobił na drzwiach dla zabawy, to byłby ktoś w stanie pomóc czy i jak można by coś z tym zrobić??
Żarówka schowka [mk4]
Pokazuj.
Mój Golf IV Generation - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=517692" onclick="window.open(this.href);return false;
BMW E93 320i
Mercedes W205 C180
Audi A3 8P
BMW E93 320i
Mercedes W205 C180
Audi A3 8P