Bora klapa bagażnika
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Bora klapa bagażnika
Witam mam do was takie pytanko. Przerobiłem sobie bore z angilka na europe ale wiązkę wnętrza zamiast przerobić to ja wymieniłem na europe łącznie z modułem komfortu wiązka przyszła z golfa 4 i mam teraz taki problem ze nie działa mi mikro styk w klapie bagażnika i moje pytanie brzmi z kąt mogę mu podać kabel plusowy żeby ta klapa mi działa z klamki mikro styku dodam tylko ze po wsadeniu i przekręceniu kluczyka w klapie bagażnika centralny normalnie działa otwiera się cale auto proszę was o pomoc
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Bora klapa bagażnika
Nie zadziała na komforcie z Golfa...bo komfort nie wie że włożyłem go do Bory gdzie klamka jest elektryczna.
Edycja eepromu lub szukanie odpowiedniego komfortu...rzeźba otwierania na przekaźniku może nie być łatwa do połączenia z centralnym zamkiem - aby otwieranie działało tylko kiedy centralny zamek jest otwarty
Edycja eepromu lub szukanie odpowiedniego komfortu...rzeźba otwierania na przekaźniku może nie być łatwa do połączenia z centralnym zamkiem - aby otwieranie działało tylko kiedy centralny zamek jest otwarty
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Bora klapa bagażnika
da się...potrzebny laptop z portem COM, na upartego komputer stacjonarny. Edycja eepromu programem VDC