ETKA online!!! I katalog części INTERCARS
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Jak masz pliki o nazwie np: upVA430D.exe to:
-VA oznacza że to jest do Etki vw audi
-430 to numer updatu
-D to język
Ja mam same updaty do niemieckich wersji. Przy pomocy tego pliku co dałem to poradziłem sobie z wgrywaniem ich w 10 minut. Po zrobieniu tych zmian w plikach ini trzeba wejść do Etki, do narzędzi, INIeditor i w updatekonfiguration ustawić skąd pobierać updaty. Ustawić jako LAN i do adresu wpisać ścieżkę do tych plików.
-VA oznacza że to jest do Etki vw audi
-430 to numer updatu
-D to język
Ja mam same updaty do niemieckich wersji. Przy pomocy tego pliku co dałem to poradziłem sobie z wgrywaniem ich w 10 minut. Po zrobieniu tych zmian w plikach ini trzeba wejść do Etki, do narzędzi, INIeditor i w updatekonfiguration ustawić skąd pobierać updaty. Ustawić jako LAN i do adresu wpisać ścieżkę do tych plików.
mozna przesterowac monitor zeby oblugiwal troche wieksze rozdzielczosci ale radze to zrobic przy pomocy kogos kto przynajmniej troche sie na tym zna link do opisu http://www.overclockers.pl/txt.php?id=monitorpanowie a co z ozdzielczoscia 1280/1024? Moj monitor max 1024/768 :/ chyb ni epowalcze z etka. Mozna to jakosc obejsc czy nowy monitor?
robicie to na wlasne ryzyko