Podgrzewanie tylnej szyby
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Czy MK4 sam wyłącza podgrzewanie tylnej szyby po jakimś czasie? Bo zauważyłem, że nawet po wyłączeniu silnika i wyjęciu kluczyka po ponownym odpaleniu w przypadku gdy nie było ręcznie wyłączone podgrzewanie, przycisk świeci na żółto i oczywiście szyba jest podgrzewana. Ręczne wyłączenie oczywiście jak najbardziej działa. Pytam ponieważ wydawało mi się, że nie działa przycisk zamkniętego obiegu, a okazało się, że nie załącza się on na ustawieniu pokrętła na przednią szybę, a w trzech pozostałych trybach działa. Może z auto wyłączaniem podgrzewania też jest jakoś inaczej? Nie udało mi się znaleźć tej informacji dla MK4.
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
były włączniki czasowe...ale zwykle spotyka się te które trzeba wyłączyć ręcznie.
włącznik czasowy po włączeniu na pewno nie będzie "wcisniety" tylko będzie wyglądał tak samo jak wyłączony...poza różnica w podswietleniu.
włącznik czasowy po włączeniu na pewno nie będzie "wcisniety" tylko będzie wyglądał tak samo jak wyłączony...poza różnica w podswietleniu.