[ mk2 ] Co to za silnik??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Direct
- Ma gadane
- Kontakt:
zdjecie jest w załaczniku....
Golfik nie jest za czysty ale zaraz dodam reszte zdjeć
[ Dodano: 08 Paź 2006 20:42 ]
A to zdjecie z tyłu gdzie też występuje tytuł tej nietypowej wersji
[ Dodano: 08 Paź 2006 20:46 ]
a to zdjecie samego logo tej wersji
[ Dodano: 08 Paź 2006 21:00 ]
A teraz z przodu...
Golfik nie jest za czysty ale zaraz dodam reszte zdjeć
[ Dodano: 08 Paź 2006 20:42 ]
A to zdjecie z tyłu gdzie też występuje tytuł tej nietypowej wersji
[ Dodano: 08 Paź 2006 20:46 ]
a to zdjecie samego logo tej wersji
[ Dodano: 08 Paź 2006 21:00 ]
A teraz z przodu...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- barteKKK03
- V.I.P.
- Paweł Marek
- V.I.P.
- Direct
- Ma gadane
- Kontakt:
Wiem ale mam problem zdobyć jeszcze dwie takie felgi, a takie chce..Paweł Marek pisze:Przecież ładny. Swiatełka fajne. Tylko te kółka to tak specjalnie niejednakowe?
Zdjecia deski postaram sie dodać jutro..
Czy teraz ta nazwa "koster" coś komuś mówi??
Zdecydowałem się na wymiane silnika (bo jak sie okazalo mam 1.0 ) dlatego chcialbym porady czy ciezko jest dopasowac silnik 1.3i czy moze pozostac przy gaźniku. A co ze skrzynią..podobno pasuje ta co mam??
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer
Fajnie napisales Brzmi jakbys byl zadowolony do tej pory, a ta wiadomość jakby odbiła się negatywnie na honorzeDirect pisze:Zdecydowałem się na wymiane silnika (bo jak sie okazalo mam 1.0 )
Podsumowując, lepiej życ w niewiedzy, niż potem szukać dziury w całym
SorkiDirect za żarcik.
Za ta kasę możesz zrobić wiele potrzebniejszych i pozytecznieszych rzeczy w samochodzie- takie jest moje zdanie.
Kupując wtedy 1.3 wybrałeś ekonomię, a nie osiągi i jak sugeruje kolega kogut, swap np. na 1.8 jest trochę nieopłacalny, aczkolwiek bardzo ciekawy...
- Direct
- Ma gadane
- Kontakt:
Nie no zarcik jest spoko..Grzesiekk1982 pisze: Fajnie napisales Brzmi jakbys byl zadowolony do tej pory, a ta wiadomość jakby odbiła się negatywnie na honorze
Podsumowując, lepiej życ w niewiedzy, niż potem szukać dziury w całym
Sprawa opiera sie na tym, że nigdy golfem nie jeździlem i nigdy sie tą marką nie interesowalem.Zawsze mialem samochod marki Opel.Dlatego na poczatku myślałem, że wszystko jest O.K. i że tak ma być.Dopiero gdy sie przejechaem golfem kolegi ( 1.3I) poczułem różnice....i wtedy zaczołem szukać co jest nie tak.
Byłem u kilku mechaników i usłyszałem np. ze kataliyator zalepiony (wiec pzerobilem caly wydech ) ze swiece do bani (wymienilem swiece ) ze cos nie tak z gaznikiem i tak dalej
Teraz chcialbzm wiedziec czy zalozyc silnik na wtrysku czy pozostac przy gazniku
prosze o porade..
- Direct
- Ma gadane
- Kontakt:
teraz w mieście pali okolo 8 l\100km na trasie wychodzi okolo 6,5 -7 litrow.Ale to tez wszystko zalezy jak sie jedzie.wartosc spalania na trasie odpowiada predkosci 90-110km\h jak pojade wiecej to juz zaczyna byc mniej przyjemnie.w miescie potrafi spalic jeszcze wiecej wystarczy sprobowac go troche pogonic i spalanie 9+..... problem w tym ze po zmianie calego ukladu wydechowego nie bylem ustawic CO .moze to jest problem
On jest poprostu za cieżki na taki silniczek!!!!
On jest poprostu za cieżki na taki silniczek!!!!
- Direct
- Ma gadane
- Kontakt:
Bylem dzisiaj u znajomego mechanika i zaproponowal mi pewne rozwiazanie...
posiada on silnik z golfa II wraz ze skrzynia biegow.auto zostalo sprowadzone do polski z niemiec. Jest to silnik 1.8 na gazniku + skrzynia 5 biegow.silnik ma przejechane 180 tys.
co myslicie o takiej zamianie?? czy te 1.8 sa paliwozerne?? A co z zawieszeniem..silnik nie jest za ciezki??
posiada on silnik z golfa II wraz ze skrzynia biegow.auto zostalo sprowadzone do polski z niemiec. Jest to silnik 1.8 na gazniku + skrzynia 5 biegow.silnik ma przejechane 180 tys.
co myslicie o takiej zamianie?? czy te 1.8 sa paliwozerne?? A co z zawieszeniem..silnik nie jest za ciezki??