licznik z b5fl o tych samych wartosciach
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Czesc, szukalem ale nie znalazlem konkretnej odpowiedzi. Wszyscy maja problem z wyskalowaniem tarcz miedzy licznikiem zwyklakiem z golfa iv i passatem b5fl. Ja chce zrobic to duzo prosciej i tu mam prosbe do kogos kumatego o krotka odpowiedz czy sie myle czy moze nie i jest to banalnie proste mianowicie. Posiadam zegary standart od 1.8t z 130km na srodku bez fisa. Kupuje licznik od angola b5fl z 1/2fis ALE chce przelozyc tylko tarcze i wskazowki do mojego ( jest w mph i km - i na srodku wartosci sie zgadzaja 130km/h), nie chce robic przekladki fisa ani nic z tych rzeczy. Prosta sprawa przelozenie tylko tarczy ringow i 4 wskazowek. Obejdzie sie to bez rzezby i wszystko plug and play czy beda staly na drodze jakies przeszkody ?? z gory bardzo dziekuje z tego co widze to kontrolki powinny sie pokryć idealnie
Re: licznik z b5fl o tych samych wartosciach
Będziesz musiał wyciąć 'ikony na środku' że swojego.
Może być inne mocowanie tarcz ale tu 'Kropelką' można podkleci.
Może być inne mocowanie tarcz ale tu 'Kropelką' można podkleci.
ale po co wycinac skoro i pasek i moj ma na srodku 8 tych samych ikon ?
Re: licznik z b5fl o tych samych wartosciach
Tak ale pasek ma jeszcze dziurę na fis a u ciebie jej nie ma.
Porównaj sobie
Porównaj sobie
Dzieki wielkie za podpowiedz ale mam jeszcze jedna rozkmine. Dorwałem ten licznik z paska w wersji bez fisa wiec dwa pytania :
czy podpasuja mi teraz plug and play kontrolki ?
i czy moze podpasuje caly licznik ? bardzo by mi na tym zalezalo i mysle czy jest to mozlwie bez ingerwania w elektronike
czy podpasuja mi teraz plug and play kontrolki ?
i czy moze podpasuje caly licznik ? bardzo by mi na tym zalezalo i mysle czy jest to mozlwie bez ingerwania w elektronike