średnio będzie to wyglądać z fotelami gładkimi...Michał_1977 pisze:Obecne polecą w pikowaną eko skórę. Coś takiego

Moderator: G0 Karcio
średnio będzie to wyglądać z fotelami gładkimi...Michał_1977 pisze:Obecne polecą w pikowaną eko skórę. Coś takiego
Teraz też tak uważam,dlatego zacząłem mocniej grzebać i wygrzebałem gładki skaj na gąbce. Generalnie chodzi o to,żeby był na gąbce,bo inaczej może być duży problem z wyprofilowaniem na przetłoczeniachmarcinas1983 pisze:średnio będzie to wyglądać z fotelami gładkimi
Ori boczki w skórze mi się bardzo widzą,lecz są towarem deficytowym i szukając ich na 100 sposobów,nie znalazłem.mikolajmakoski1 pisze:A co ori boczki w skorze ci sie nie widza?
raz na jakiś czas się pojawiają trzeba czekać i obserwowaćMichał_1977 pisze:Ori boczki w skórze mi się bardzo widzą,lecz są towarem deficytowym i szukając ich na 100 sposobów,nie znalazłem.mikolajmakoski1 pisze:A co ori boczki w skorze ci sie nie widza?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości