Golf IV 2.8 4motion 11000zł Mszana Dolna
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
https://www.olx.pl/oferta/sprzedam-golf ... 1b5f7583ca" onclick="window.open(this.href);return false;
Co myslicie o tym ogloszeniu? Boje sie troche spalania ale na wersje z takim wyposazeniem poluje od dawna.
Co myslicie o tym ogloszeniu? Boje sie troche spalania ale na wersje z takim wyposazeniem poluje od dawna.
Wyposażenie jakieś nadzwyczajne nie jest, choć dobre.
Co do auta to:
- maska odstaje
- opony chyba łyse
- przebieg między bajki
- w aucie chyba coś gnije skoro tyle zapachów w kratkach nawiewu
Do tego auto po jakimś "tunerze" na tablicach KLI nie wróży nic dobrego.
Co do auta to:
- maska odstaje
- opony chyba łyse
- przebieg między bajki
- w aucie chyba coś gnije skoro tyle zapachów w kratkach nawiewu
Do tego auto po jakimś "tunerze" na tablicach KLI nie wróży nic dobrego.
Mój Golf IV Generation - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=517692" onclick="window.open(this.href);return false;
BMW E93 320i
Mercedes W205 C180
Audi A3 8P
BMW E93 320i
Mercedes W205 C180
Audi A3 8P
Re: Golf IV 2.8 4motion 11000zł Mszana Dolna
Auto po jakimś rejonowym upalaczu, ciekawe ile mocy zostało z tych fabrycznych 204..
po pierwsze nie ten budżet, takie auta to chodzą po 14 tys jak zdrowe, po drugie mocno pokombinowany, zmęczony, tył z tymi lampami to typowa wieś
Jak chcesz koniecznie takie auto to nie szukaj najtańszych opcji tylko oryginały za więcej a za 11 tys to chyba prędzej 1,8T
Ta jednostka -2,8 V6 tania w utrzymaniu nie jest jak kupisz ulepa to będziesz miał na co kasę wydawać a ten konkretny nie wydaje się zbyt atrakcyjny i zadbany niestety, przynajmniej dla mnie.
po pierwsze nie ten budżet, takie auta to chodzą po 14 tys jak zdrowe, po drugie mocno pokombinowany, zmęczony, tył z tymi lampami to typowa wieś
Jak chcesz koniecznie takie auto to nie szukaj najtańszych opcji tylko oryginały za więcej a za 11 tys to chyba prędzej 1,8T
Ta jednostka -2,8 V6 tania w utrzymaniu nie jest jak kupisz ulepa to będziesz miał na co kasę wydawać a ten konkretny nie wydaje się zbyt atrakcyjny i zadbany niestety, przynajmniej dla mnie.
Macie racje tez mi sie wydaje ze auto po jakims srednio ogarnietym, a jednak 2.8 jest dla mnie za duze.
https://www.olx.pl/oferta/vw-golf-iv-1- ... 63c35b0a8b" onclick="window.open(this.href);return false;
a co sadzicie o tym? jak te silniki znosza gaz bo slyszalem duzo pozytywynch opinii
a co sadzicie o tym? jak te silniki znosza gaz bo slyszalem duzo pozytywynch opinii
Ten wg mnie lepszy, tylko np. felgi stalowe i 11k prawie, warto by było coś zjechać, poza tym trzeba by sprawdzić stan, ale jest to wg mnie realniejsza oferta, auto już ma swoje lata i zwykłe 4 cylindry + turbo a nie V6.
LPG jak najbardziej tylko to musi zrobić konkretny gazownik a nie pierwszy lepszy jakiś gość który będzie eksperymentował.
Myślę że w okolicach 2500 zł da się coś zdziałać w kwestii lpg.
Trochę tylko dziwny olej wlany był do tego 1,8T, pół-syntetyk? ja tam bym takiego nie polecał.
Tak czy inaczej musisz obejrzeć i sam podjąć decyzję.
LPG jak najbardziej tylko to musi zrobić konkretny gazownik a nie pierwszy lepszy jakiś gość który będzie eksperymentował.
Myślę że w okolicach 2500 zł da się coś zdziałać w kwestii lpg.
Trochę tylko dziwny olej wlany był do tego 1,8T, pół-syntetyk? ja tam bym takiego nie polecał.
Tak czy inaczej musisz obejrzeć i sam podjąć decyzję.
Nie no cena stanowczo za wysoka, jak to bedzie 9-9,5k to biore i do gazowania.
Ok tylko musisz pamiętać że jak auto zdrowe, to tak zaraz nikt Ci nie zejdzie o 2 tys np..tutaj nie wiem by trzeba sprawdzić.
Bo kupic znowu za małe pieniądze auto które wymaga napraw, turbiny, wymiany sprzegła, nowego kompletu opon itd..no też bezsensu.
Bo kupic znowu za małe pieniądze auto które wymaga napraw, turbiny, wymiany sprzegła, nowego kompletu opon itd..no też bezsensu.
Eh jednak odpuściłem sobie, słaby rocznik, skory wstawiane w bardzo złym stanie, za wysoka cena.
- driVWer
- Forum Master
- Kontakt:
nawet nie wiesz co to za lampy chłopie a gadasz że zwiesniaczonePastusiak pisze: tył z tymi lampami to typowa wieś
Moja golfina mk2 GT SPECIAL 1.8RP: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=356964&start=0
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
llmaks pisze:https://www.olx.pl/oferta/vw-golf-iv-1- ... 63c35b0a8b
zawsze zastanawiam się po co ktoś do tego silnika leje olej 10w60, chyba ktoś kto śnił bycie Hołowczycem a wówczas od takiego gościa upalonego auta bym nie kupował
- luckyboy
- Gadatliwa bestia
- Silnik: BCA
Dokładnie.driVWer pisze:nawet nie wiesz co to za lampy chłopie a gadasz że zwiesniaczonePastusiak pisze: tył z tymi lampami to typowa wieś
- luckyboy
- Gadatliwa bestia
- Silnik: BCA
Tak samo można myśleć po co 5w50 do 1.4 16v - żeby nie chlał go?doggie pisze:llmaks pisze:https://www.olx.pl/oferta/vw-golf-iv-1- ... 63c35b0a8b
zawsze zastanawiam się po co ktoś do tego silnika leje olej 10w60, chyba ktoś kto śnił bycie Hołowczycem a wówczas od takiego gościa upalonego auta bym nie kupował
-
- Użytkownik
- Auto: MK2 1.8 GTI
- Silnik: PF
V6 nie kupisz za 11k bez wkładu minimum 5k po zakupie. Kolega szukał przez pół roku prawi i odpuścił.
Jeśli chodzi o moc to najlepiej szukać zdrowej budy jak najtaniej i potem swap na zdrowy motor. Wiesz czym jeździsz.
Jeśli chodzi o moc to najlepiej szukać zdrowej budy jak najtaniej i potem swap na zdrowy motor. Wiesz czym jeździsz.