Dokładnie - u mnie na to samo auto (Passat b5 1.6) u tego samego ubezpieczyciela, cena wzrosła z 286 zł do 661 złWichuTM pisze:Z ubezpieczeniami to ostatnio ich po**bało, wzrosły nawet więcej niż 100%.......

Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
Dokładnie - u mnie na to samo auto (Passat b5 1.6) u tego samego ubezpieczyciela, cena wzrosła z 286 zł do 661 złWichuTM pisze:Z ubezpieczeniami to ostatnio ich po**bało, wzrosły nawet więcej niż 100%.......
To byłaby zdecydowanie jedna z najekonomiczniejszych opcji. Znajomy robiący podobne odcinki kupił sobie A6C5 2.5TDI V6, no fajne auto choć słyszałem, że nie idealne... Chciałem aby pierwsze auto chociaż troche mi się podobało, dlatego też skreśliłem Micrę. Myślałem o Hondzie, ale rodzicie mieli dwa japończyki i wszystkie przegniły. Dodatkowo ten Civic jakiś taki damski. Ciotka śmigała kiedyś Corsą C z 1.2 i bardzo chwaliła, ale to też strasznie damskie.krzychu195 pisze:Twingo sobie kup, kupisz połowę taniej, młodsze, mniej palące i tańsze w eksploatacji.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości