Witam,
Ostatnio w moim golfie 4 przestał działać nawiew, na każdym biegu. Dzisiaj rozmontowałem ramki i pokretła, okazało sie ze ułamla sie stopka stykajaca sie z metalową cześcia(fot. ponizej). Jakos przymocowałem stopke by sie stykała, lecz nie dało to zadngo efektu. Rozmontowałem juz schowek i sie dostałem do dmuchawy, rezystor wyglada na sprawny. Całej dmuchawy nie demontowałem. Nie miałem rownież dzisaj miernika pradu, lecz sądze że wina lezy po stronie tego "modulu" sterującego nawiewem. Niestety mam problem z wymontowaniem go, ponieważ jest przymocowany do linek sterujących ciepłem/zimnem oraz kierunkiem nawiewu. Prosze o pomoc, miał ktoś podobny problem?
stopka:
caly mechanizm
Jeśli popelnilem jakis błąd we wstawianiu z gory przepraszam.
Nie dzialajacy nawiew
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Nie dzialajacy nawiew
wyjmij radio i półkę, będziesz miał możliwość wypięcia linek
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5