Witam. Jestem tutaj nowy.
Proszę o poradę. Czy ktoś z Was zna tego Golfika?
http://olx.pl/oferta/vw-golf-iv-4-1-9td ... e38b326835
Na co zwrócić uwagę przy kupnie tego modelu? W niedziele byłem go ogladac. Ogolnie lakierniczo bardzo ladnie, tylko klapa do zrobienia bo woda sie dostaje do wewnątrz klapy. Po przekroczeniu 3 tys obrotów na 4 biegu odcina turbinę i auto nie ciągnie. Trzeba zgasic i odpalic na nowo. Myślę o kupnie i oczywiście założeniu alufelg. Czy auto jest wart swojej ceny?
Golf IV, 1.9 TDI 90 KM, Szczecinek, 5 000 PLN
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
Re: Golf IV, 1.9 TDI 90 KM, Szczecinek, 5 000 PLN
Moje zdanie takie - odpuść to auto bo się napaliłeś a wg mnie wkład to drugie 5 tys.. blacharsko w kiepskim stanie żeby to ogarnąć nie wiem czy 1500 zł starczy, ABS niby czujniki..to czemu on tego nie wymienił? no właśnie..Airbag się świeci więc pewnie coś z napinaczem, pewnie dostał...problem z mocą, do tego stalówki...jak wszystko zrobisz na tip-top to wyjdzie z 10 tys..dla mnie nie warto..
Poza tym zobacz na ilość wyświetleń ponad 3 tys..i nikt nie wziął za raptem 5 tys..takiego autka..
Wg mnie auto wymęczone i szkoda czasu i pieniędzy na nie. Znajdziesz lepsze..za cenę auta + wkład...
Poza tym zobacz na ilość wyświetleń ponad 3 tys..i nikt nie wziął za raptem 5 tys..takiego autka..
Wg mnie auto wymęczone i szkoda czasu i pieniędzy na nie. Znajdziesz lepsze..za cenę auta + wkład...
-
- VW Baron
- Kontakt:
mi też się wydaje, że to będzie skarbonka, już jest długa lista rzeczy do zrobienia a przecież to nie koniec, auto ma swoje lata i co chwila będzie wyłaził kolejny problem to są stare samochody ale już dosyć skomplikowane i usterek będzie więcej
ja bym dozbierał kasy i kupił coś młodszego zamiast doinwestowywać purchlozę model roku 1997
ja bym dozbierał kasy i kupił coś młodszego zamiast doinwestowywać purchlozę model roku 1997
- TomaszekGT
- Ma gadane
- Auto: vw golf 4 2.0
- Kontakt:
Macie racje ale z 2 strony to Agr- jednomas i turbo bez zmiennej geometri może te auto to słabe jest ale jak w 4 golfie to ja bym wolał Agr-a