Witam,
Panowie prosze o podpowiedz nie dziala mi klakson i sterowanie kiery multi w ogole sie nie swieci w sterowniku jest blad tasmy air bag ale przejscie jest, wtyczka docisnieta do sterownika kulumny ale on jej nie widzi, gdy zatrobie zwierajac przekaznik w bordnetzie dziala, kolejny problem czemu nie moge dokonac kodowania sterownika i tym samym mam problem ze nic nie dziala?? cokolwiek wpisze mam error nic nie przyjmuje. Tasma podmieniana przejscie jest miedzy wtyczka od kiery a sterownikiem kolumny.
kiera multi, tasma pod multi kabelek pod multi i sterownik AJ HIGH, wszystko zgodne ale sterownik w ogole nie widzi przycisku klaskonu i przyciskow w kierownicy.
Nie dziala kiera multi i klakson
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Nie dziala kiera multi i klakson
jak to nie widzi. Znaczy, że sterownik który jest łącznikiem między taśmą a wiązką do borda jest niewidoczny dla programu?
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5