Instalacja LPG - Wybór
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Instalacja LPG - Wybór
Ja kupiłem dopiero co Golfa V rocznik 2008 z silnikiem 1.6 102 KM i szukam informacji na temat gazu dla tego silnika, macie może jakieś propozycje co warto tam wsadzić?
Instalacja LPG - Wybór
Czyli masz silnik 16 MPI? Jak tak to bardzo dobrze, podejdzie prawie każdy reduktor, sugeruje Tomasetto Alaska, elektronika Zenit PRo, Blue Box lub Stag 4 plus, wtryski Barracuda lub Hercules to są naprawdę przyzwoite graty, ale i tak najważniejszy będzie montaż bo jeżeli zostanie to zamontowane byle jak i tak samo wystrojone to będę ciągłe problemy. Ten silnik (1.6 MPI) jest idealny do gazu.
Zerknij jeszcze tutaj i poszukaj dobrego warsztatu w twojej okolicy : http://lpg-forum.pl/warsztaty-polecane.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zerknij jeszcze tutaj i poszukaj dobrego warsztatu w twojej okolicy : http://lpg-forum.pl/warsztaty-polecane.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Instalacja LPG - Wybór
tak, to ten silnik.
patrzyłem już na lpg-forum ale informacje które tam wyczytałem są dla mnie delikatnie mówiąc nieczytelne, nie znam się kompletnie na temacie - wątek z polecanymi warsztatami ok, wybrałem sobie kilka i napisałem zapytania, czekam na odpowiedzi co zaproponują
Te marki które wymieniłeś to chyba nasze rodzime, prawda?
patrzyłem już na lpg-forum ale informacje które tam wyczytałem są dla mnie delikatnie mówiąc nieczytelne, nie znam się kompletnie na temacie - wątek z polecanymi warsztatami ok, wybrałem sobie kilka i napisałem zapytania, czekam na odpowiedzi co zaproponują
Te marki które wymieniłeś to chyba nasze rodzime, prawda?
Instalacja LPG - Wybór
Twój motor to taka prościzna że prawie wszystko podejdzie, to co podałem jest naprawdę ok, ale jak chcesz zapłacić więcej za porównywalne graty to twoja sprawa, później serwis tez będzie o wiele droższy, no ale kto bogatemu zabroni....
Instalacja LPG - Wybór
niekoniecznie, po co przepłacać, po prostu pytam bo takie propozycje też dostałem. a jak cenowo wyszedł by taki zestaw jaki Ty proponujesz?
Instalacja LPG - Wybór
Podałem przecież prędzej listę warsztatów, napisz do nich na PW lub mailem i na pewno ci odpiszą, nie rób z siebie dziecka....
Instalacja LPG - Wybór
no ok, chciałem po prostu poznać jakieś orientacyjne ceny. lista warsztatów jest bardzo długa, a wybór odpowiedniego do łatwych też nie należy. ale dzięki za pomoc
-
- Mały gagatek
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Instalacja LPG - Wybór
bingo s4 reduktor tomasetto 07 mikser 38
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;