Witam
Kupiłem sobie zestaw STIGa (bloker 64) do sterownia centralnym zamkiem z pilota,dostałem dwa kluczyki scyzoryki (jakość jest ok,widać ze to nie ori ale jest ok ) i chciałem sobie wyfrezować w tym nowym kluczyku grot,gość powiedział że to jest chińczyk i grot jest za wąski i frez na tym nie wyjdzie,co mam zrobić ? pytałem się czy sprzedaje takie oryginalne groty to powiedział że musiałby zamówić (cena "ok 4 dychy ").Sam z ciekawośći mierzyłem ten grot suwmiarka i jest taki sam ,no może z 0,1 mm inny.
Teraz nie wiem co zrobić ,frezowanie grota to 30 zł (i nie wiadomo czy wyjdzie,pewnie sam specjalnie to zepsuje) na zestaw wydałem 100zł i tak nic z tego.
Gdzie można kupić oryginalny grot do VW HAA Huf ?
Wyfrezowanie kluczyka
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- PiotrekG87
- Mały gagatek
- Auto: VW Bora
- Silnik: AKL
Wyfrezowanie kluczyka
Też miałem taką sytuację, gość mierzył i nie zgadzały się wymiary i standardowe marudzenie, że chińczyk Kazałem zrobić i działa
Zestaw też ze STIGa.
Zestaw też ze STIGa.
Wyfrezowanie kluczyka
Kluczyk wyfrezowany i zakodowany,wszystko działa ok.
Poszedłem do gościa powiedziałem żeby frezował ,"na moją odpowiedzialność" ,wyszło jak oryginał
Poszedłem do gościa powiedziałem żeby frezował ,"na moją odpowiedzialność" ,wyszło jak oryginał