Tempomat AFN - Toledo 1
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- BlackDog
- Użytkownik
- Kontakt:
Tempomat AFN - Toledo 1
Witam, mam toledo z silnikiem afn z 98 roku. Dorwałem manetkę tempomatu z paska b4 i chciał bym ją zamontować. Mam vagcoma. Czytałem gdzieś że trzeba kilka kabelków poprowadzić do komputera z manetki. Nr. komputera z vagcoma 028 906 021 EF. Gdzie wpiąć kable?
Mój graciejo >>> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=473826" onclick="window.open(this.href);return false;
- mskostek
- Użytkownik
- Auto: Golf II
- Silnik: 1.9
Tempomat AFN - Toledo 1
Tu masz wszystko ładnie opisane . Nie ważne że golf kolory kabli i wtyczki są takie same
viewtopic.php?t=130151" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?t=130151" onclick="window.open(this.href);return false;
- BlackDog
- Użytkownik
- Kontakt:
Tempomat AFN - Toledo 1
Fuktycznie, trochę się naczytałem ale znalazłem to czego szukałem, jutro będę grzebał
Musiałem tylko przełożyć same ramienia bo są różnice między włącznikiem awaryjnych. Poinformuje jak uruchomię.
//Edit
Wszystko śmiga, dla wszystkich którym się nie chce czytać tematu lub nie mają czasu.
Jeśli nie ma wtyczki to podłączamy manetkę pod piny :
- 34 resume
- 35 set
- 66 załączenie
Ramie z paska pasuje idealnie
Musiałem tylko przełożyć same ramienia bo są różnice między włącznikiem awaryjnych. Poinformuje jak uruchomię.
//Edit
Wszystko śmiga, dla wszystkich którym się nie chce czytać tematu lub nie mają czasu.
Jeśli nie ma wtyczki to podłączamy manetkę pod piny :
- 34 resume
- 35 set
- 66 załączenie
Ramie z paska pasuje idealnie
Mój graciejo >>> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=473826" onclick="window.open(this.href);return false;