Moderator: VIP
Wygłusz autoDratwa pisze:Znudziło mi się jeżdżenie bez końcowego tłumika i potrzebuje ciszy w samochodzie (zwłaszcza kiedy użytkuje go przez 10h). Znajomy z innego forum zaproponował mi założenie seryjnego tłumika. Jakie jest wasze zdanie na ten temat? Pakować seryjny czy znajdzie się coś cichszego - jeśli w ogóle to możliwe.
GM84 pisze:Na allegro wpisz separator antenowy, kosztuje to parę zł.
DziękiFisheR pisze:sama przejsciowka to ISO - DIN lub DIN - ISO ale jak masz nie fabryczne radio to jeszcze ten separator
W jaki sposób? Jakieś maty na drzwi? Gdzieś jednak czytałem, że to dużo nie daje, bo mk4 jest dobrze w serii wygłuszone.sebekgolf pisze:Wygłusz autoDratwa pisze:Znudziło mi się jeżdżenie bez końcowego tłumika i potrzebuje ciszy w samochodzie (zwłaszcza kiedy użytkuje go przez 10h). Znajomy z innego forum zaproponował mi założenie seryjnego tłumika. Jakie jest wasze zdanie na ten temat? Pakować seryjny czy znajdzie się coś cichszego - jeśli w ogóle to możliwe.
Odpuść sobie na powiedzmy miesiąc a dam Ci parę próbek wygłuszenia w postaci konkretnych pomiarów urządzeniem do tego celu, bo planuję w perspektywie najbliższego miesiąca wygłuszyć przede wszystkim drzwi, a jak czasu wystarczy to jeszcze nadkola. W późniejszym okresie ściana grodziowa, podłoga, dach i bagażnik.Dratwa pisze:W jaki sposób? Jakieś maty na drzwi? Gdzieś jednak czytałem, że to dużo nie daje, bo mk4 jest dobrze w serii wygłuszone.sebekgolf pisze:Wygłusz autoDratwa pisze:Znudziło mi się jeżdżenie bez końcowego tłumika i potrzebuje ciszy w samochodzie (zwłaszcza kiedy użytkuje go przez 10h). Znajomy z innego forum zaproponował mi założenie seryjnego tłumika. Jakie jest wasze zdanie na ten temat? Pakować seryjny czy znajdzie się coś cichszego - jeśli w ogóle to możliwe.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości