Audi A3 Sportback Ambition TFSI 150KM S-tronic 2015 piteks
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Dzisiejszy wyjazd na zakupy. Robimy "szajn" pod sklepem. Oczywiście stajemy na samym końcu i jak najdalej od drzwi wejściowych

Wracamy i ...? Co prawda nikt nie zaparkował obok mnie ale za to chyba kogoś oślepił blask i mu się popuściło

Na szczęście zawsze mam w bagażniku fibrę i jakieś QD
A tutaj zakupy

Padał mi już karcher, a że w OBI akurat mają w ciekawej cenie więc skorzystałem. A jak już byłem w Krakowie, no to podskoczyłem do chłopaków w shiningcar
. Moje dziewczyny zostawiłem w galerii, a ja spokojnie załatwiałem swoje sprawy. Wszyscy byli zadowoleni 

Wracamy i ...? Co prawda nikt nie zaparkował obok mnie ale za to chyba kogoś oślepił blask i mu się popuściło

Na szczęście zawsze mam w bagażniku fibrę i jakieś QD
A tutaj zakupy

Padał mi już karcher, a że w OBI akurat mają w ciekawej cenie więc skorzystałem. A jak już byłem w Krakowie, no to podskoczyłem do chłopaków w shiningcar
Znam to "szczescie"ale one chyba są oslepiane i tak sie dzieje.
P.s. ładna zabawka
P.s. ładna zabawka
Był: VW Polo 6N2, VW Golf 4, VW Golf 5,VW Passat B6, VW Golf 7, jest VW Jetta i VW GTI Performance 2018
Na razie auto czyste. Więc z testami poczekam 
można do takiego karcherka zrobić podłączenie z ciepłą wodą ~50C ? Wtedy chyba jeszcze lepiej by brud rwało 
W nowym domu chce zrobić sobie podejście z ciepła wodą + zmiękczacz wody, coby mycie samochodu bylo jeszcze przyjemniejsze
W nowym domu chce zrobić sobie podejście z ciepła wodą + zmiękczacz wody, coby mycie samochodu bylo jeszcze przyjemniejsze
Woda może mieć temperaturę do 40 stopni. Pewnie ze względu na to, że jest wykorzystywana do chłodzenia pompy.
To pewnie droższe sprzęty mogą mieć podłaczenie pod cieplejszą wodę. Tańsze myjki też niby mają 140-150 barów, ale czym to się różni w takim Karcherze? Tańsze myjki mają podobne ciśnienie, ale mniej wody plują?
Inspirując się Twoją galerią zakupiłem wosk i cleaner Swissvax i jeszcze nigdy nie byłem tak z wosku i cleanera zadowolony
Oby trzymał jak najdłużej
Inspirując się Twoją galerią zakupiłem wosk i cleaner Swissvax i jeszcze nigdy nie byłem tak z wosku i cleanera zadowolony
Oby trzymał jak najdłużej
Oj tak. Nakładanie SV jest niesamowicie przyjemne
. Widok takiego auta bezcenny 
Crystal Rock 200ml za 5kpln
Mina mojej zony gdybym to przyniosl do domu bezcenna...
No moja pewnie by się trochę zdziwiła
Z drugiej strony kiedyś stwierdziła, że moja pasja jest w sumie niegroźna. Nie musi mnie szukać po barach ani u innych kobiet w łóżku i nie odbywa się to kosztem wydatków na rodzinę więc tylko mnie czasem podziwia, że tak walczę o wygląd auta
. Nawet weekendowo dostosowuje swoje plany do cotygodniowego pucowania
. Zresztą jakbym się coś ociągał ze względu na pogodę, to potrafi zapytać czy dzisiaj nie myję i będziemy jeździć brudasem
.
Z drugiej strony kiedyś stwierdziła, że moja pasja jest w sumie niegroźna. Nie musi mnie szukać po barach ani u innych kobiet w łóżku i nie odbywa się to kosztem wydatków na rodzinę więc tylko mnie czasem podziwia, że tak walczę o wygląd auta
Re: Audi A3 Sportback Ambition TFSI 150KM S-tronic 2015 pite
Nie musi wiedzieć za ile ten słoikahdov pisze:Crystal Rock 200ml za 5kpln![]()
Zawsze też można przełożyć Crystal Rock do puszki po Colim, a jeszcze lepiej po jakimś Plaku i po sprawie 
Re: Audi A3 Sportback Ambition TFSI 150KM S-tronic 2015 pite
no to juz predzejpiteks pisze:Zawsze też można przełożyć Crystal Rock do puszki po Colim, a jeszcze lepiej po jakimś Plaku i po sprawie