Witam
Poszukuję firmy co zajmuję sie swapem silnika 1.9 TDI. Aktualnie mam 90KM ale chciałbym do mojego golfa włożyć tego 130konnego.. tylko niewiem kto mógł by mi to zrobić? Głównie interesuje mnie województwo Śląskie i Opolskie, ktoś cos wie?
Pozdrawiam
Firma zajmująca się swapem, gdzie szukać?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
-
- Mały gagatek
- ace-mati
- VWMANIAK
- Kontakt:
Popytaj w grupach regionalnych, tam szybciej znajdziesz odpowiedź...
Docelowo chcesz 130 koni czy chcesz mieć 130 jako podstawę. Bo jeśli masz na tym poprzestać to lepiej podłubać przy tym co masz i nie potrzeba do tego specjalistycznego warsztatu.Kamkalekaka pisze:Aktualnie mam 90KM ale chciałbym do mojego golfa włożyć tego 130konnego
Cały mój kraj >> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=519472" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Mały gagatek
-
- Forum Master
- Kontakt:
Re: Firma zajmująca się swapem, gdzie szukać?
Jezeli intersuje , moge Ci przeswapowac co tam chcesz ... zakladane czesci sa sprawdzane - nic "na pałe" ,reszta PW
Masz problem w Dieslem , potrzebujesz dodatkowych HP? Wiekszego turbo lub mocniejsza pompe/pompowtryski? Zapraszam do "Diesel-tech" Przemyśl. Tel . 531 038 213
-
- Mały gagatek