Witam
Jestem zielony i proszę o pomoc. Mam Golfa 3 w którym padły silniki podnoszenia szyb z tyłu. Szkoda mi przerabiać je na korbkę. Mechanik mówił mi, że trzeba dobrać silniki po numerze. Gdzieś wyczytałem, że tak jest w nowszych samochodach a w starych to wystarczy dobrać tej samej firmy. Nie wiem co mam kupić a nie chcę wyrzucać kasy w błoto, bo i tak już dużo dołożyłem. Pomóżcie
Pozdrawiam
Silniki podnoszenia szyb - jak dobrać
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- VWGolf.pl Killer
nie musisz tak...po prostu kupujesz caly dobry mechanizm z silnikiem...
Sprzedam części do pomp wtryskowych,całe pompy 110afn,90 1z, 90 Z górnym przelewem,pompa renault 1.9dti tłok 11
Re: Silniki podnoszenia szyb - jak dobrać
Rozmawiałem z mechanikiem, ale jemu chodzi o niedopasowanie z modułem komfortu. Jak dla mnie jako elektronika w przypadku tej samej firmy i zbliżonych lat produkcji powinny takie silniki działać. Nie widzi mi się kupować nowego modułu i mechanizmów z silniczkami. Co o tym sądzicie?
-
- VWGolf.pl Killer
w golfie 3 mie ma modułu komfortu jak w 4,jeśli kupisz jnne ale dobre będą działać...
Sprzedam części do pomp wtryskowych,całe pompy 110afn,90 1z, 90 Z górnym przelewem,pompa renault 1.9dti tłok 11