Jaka listwe wtryskowa
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Jaka listwe wtryskowa
Witam mam pytanie chce wymienic listwe wtryskowa poniewaz ta co teraz mam bardzo klepie i na wolnych obrotrach trzesie silnikiem. Mam listwe Valtek czerwona gazownik powiedzial ze nadaje sie juz do wymiany. Silnik to 2.3 v5 150km. Co mozecie polecic. Spalanie ostatnio wychodzi 16ltr gazu
- ace-mati
- VWMANIAK
- Kontakt:
Jaka listwe wtryskowa
Valtek nawet nowy dość głośno pracuje... Jaką listwę polecił gazownik? Ile masz kasy na nową listwę?
Jaka listwe wtryskowa
Tak jak kolega napisał-ile kasy chcesz przeznaczyć? Na pięć garnuszków niestety troszkę drożej będzie. Ja własnie zakupiłem pojedyncze wtryski Barracuda (4 szt.) koszt. 275 PLN+wysyłka (montaż własny).
Jaka listwe wtryskowa
zakupilem te valteki wydalem 200zl. ale widac roznice nie trzesie silnikiem i duzo lepiej sie zbiera. Nowe cicho pracuja bez porownania do tych starych...
- brzoza1234
- Nowicjusz
Jaka listwe wtryskowa
jeśli nie będziesz ich regulował systematycznie to stanie się z nimi to samo co z poprzednimi. Najlepiej trzebyło sobie zainwestować w coś lepszego ja w swoim mk4 mam od 4 miesiecy herculesa blue cena podobna do valteka a jakość moim zdaniem dużo lepsza. zobaczymy jak bedzie po 40 tyś
LPG Lover
- dominiks1980
- Ma gadane
Jaka listwe wtryskowa
Witam. Dołączam się do tematu. U mnie silnik szarpie na LPG, na benzynie wszystko chodzi bez zarzutu. Wymieniłem już świece, kable, cewkę, byłem na kalibracji. Teraz myślę o zmianie listwy wtryskowej. Mój mk4 to 1,4 16V, w tej chwili mam listwę AC.
Jak już wymieniać to jaką wybrać ?
Czy po wymianie trzeba znów jechać na kalibracje gazu ?
Jak już wymieniać to jaką wybrać ?
Czy po wymianie trzeba znów jechać na kalibracje gazu ?
Jaka listwe wtryskowa
Po wymianie konieczna korekta, nawet najmniejsza ale konieczna.
Polecam wtryski Hany.
Polecam wtryski Hany.
---
facebook.com/*#cenzura#*
facebook.com/*#cenzura#*