montaż mat i instalacji elektrycznej podgrzewanych foteli
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
montarz mat i instalacji elektrycznej podgrzewanych foteli
Oczywiście dzięki forum gość montował szyby ale pisał że te złodziejki miał zamontowane pod licznikiem po lewej bardziej stronie poszedłem zobaczyc u siebie i fakt są zamontowane widać ich od spodu tak jak na zdjęciu 1 na zdjęciu 2 już zdemontowałem z mocowania i odwróciłem żeby zrobić zdjęcie. na szybko sprawdziłem na szaro niebieskim jest podświetlanie to pewnie żółty to +12v po zapłonie jak kolega pisał.
Dzięki wszystkim za pomoc może kiedyś komuś się przyda dlatego zrobiłem zdjęcia dla potomnych pozdrawiam i uważam za wyczerpany temat.
Dzięki wszystkim za pomoc może kiedyś komuś się przyda dlatego zrobiłem zdjęcia dla potomnych pozdrawiam i uważam za wyczerpany temat.
Ostatnio zmieniony pn lut 08, 2016 00:14 przez junak1956, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: montaż mat i instalacji elektrycznej podgrzewanych fotel
Zanim go zamkniemy to popraw swoje posty, bo czytać się ich nie da. Trochę szacunku dla czytających, proszę...
Właśnie tak się zastanawiałem czemu masz gniazdo z wtykami od diagnostyki na skrzynce od bezpieczników . Ktoś je zamienił z tymi kolorowymi gniazdami.
Nie zamienil raczej to fabryka jest solidna super pasujaca tam podstawa na nie to musialo tak wyjsc z fabryki.
Mógłby ktos opisac te kolory kostek pozostalych dla potomnych od czego sa moze komuś sie przydadza do czegoś innego.