Witam,
tak jak w tytule mam problem z rozłączającym się przewodem paliwowy dochodzącym do chyba listwy paliwowej ? Może jakiś sposób jak go dobrze wcisnąć czy raczej pozostaje już tylko wymiana na nowy ? Jeszcze jedno pytanie co wychodzi z tej listwy albo nie wiem jak to się dokładnie nazywa w miejscu gdzie plastik jest pęknięty i to ze tam jest popękane to może w czymś przeszkadzać?
Wyskakujący przewód paliwowy
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- VWGolf.pl Killer
popekany plastik w niczym nie przeszkadza,czy przy przewodzie jest zatrzask jak przy drugim co jest koloru niebieskiego,spróbuj przy zakładaniu wcisnąć to zabezpieczenie i mocno założyć przewód,ogólnie przy wciskaniu powinien sam się zatrzasnąć...
Sprzedam części do pomp wtryskowych,całe pompy 110afn,90 1z, 90 Z górnym przelewem,pompa renault 1.9dti tłok 11
tak to wygląda ale wydaje mi sie ze to nie jest zabezpieczenie tylko ta fajka jest koloru niebieskiego a druga jest cala czarna. A jesli brakuje tam jakiegos zabezpieczenia to jak to gdzies kupic ?
-
- VWGolf.pl Killer
to niebieskie to właśnie jest zabezpieczenie jego sie wciska,tak samo jest na drugim z tym że czarne,nie mam pojęcia czy jest dostępne samo zabezpieczenie...
Sprzedam części do pomp wtryskowych,całe pompy 110afn,90 1z, 90 Z górnym przelewem,pompa renault 1.9dti tłok 11
Re: Wyskakujący przewód paliwowy
Dobra to nic będę musiał poszukać gdzieś po szrotach bo nowy wąż prawie 400 zl to trochę sporo. Dzieki
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka