To jest szansa, że i do Golfa podejdzie? Też mam złącze pod "jabłka", a wolałbym usb...piteks pisze:Uznali i przez 3 miesiące nic nie zrobili
Bez komentarza, bo cenzura nie przepuści .
Informacja dla potomnych. Kabel od Skody pasuje do Audi
Audi A3 Sportback Ambition TFSI 150KM S-tronic 2015 piteks
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Re: Audi A3 Sportback Ambition TFSI 150KM S-tronic 2015 pite
Na codzień: Golf VII Variant 1.4 TSI DSG
Od święta: Audi 80 Avant 2.8 Quattro
Od święta: Audi 80 Avant 2.8 Quattro
- piteks
- _
- Auto: A3 8Y 2,0 190KM
- Silnik: TFSI
No niestety sąsiad pod tym względem niereformowalny . U niego nadal króluje gąbka, jedno wiadro, ludwik i szmata do wycierania
Co do kabla, to jeśli działa w skodzie i w audi, to tym bardziej powinien dać radę w golfie
Co do kabla, to jeśli działa w skodzie i w audi, to tym bardziej powinien dać radę w golfie
- piteks
- _
Ostatnia paczka nadeszła Nawet futro wstało i myślało że będzie walczyć z lakierem
Pogoda wreszcie sprzyja więc czas rozpocząć prace przy A3. Jest lekka trema, bo to w końcu pierwsza praca przy tym aucie
Pogoda wreszcie sprzyja więc czas rozpocząć prace przy A3. Jest lekka trema, bo to w końcu pierwsza praca przy tym aucie
Dobra, ten kabelek to wsadzam do USB, to drugie coś do telefonu i mogę np. słuchać sobie muzyki prosto z telefonu lub internetowego radia?
Czyli mam to, co przez bluetootha,dodatkowo ciągle mam ładowany telefon?
Czyli mam to, co przez bluetootha,dodatkowo ciągle mam ładowany telefon?
- piteks
- _
Nie, nie. "To drugie coś" wchodzi do gniazda w samochodzie ( u mnie Audi Music Interface). Do usb podłączasz urządzenia zewnętrzne np. telefon aby go ładować, mp3 itp.
- piteks
- _
Pogoda wreszcie dopisała, to można było w końcu ogarnąć auto
Na początek pacjent przed myciem. Nawet nie widać po nim, że dopiero dwa tygodnie temu go odbierałem
Na początek poszło: Gyeon Iron i Tar (w końcu pierwszy raz więc nie wiem co tam siedzi już na lakierze ), a następnie piana od SG z APC Bilthamber Surfex HD
Potem było mycie na dwa wiadra z szamponem SV Car Bath. Po opłukaniu taka tafla się pojawiła . Wniosek - cokolwiek położyli, to i tak już jest zjedzone
Następnie osuszamy. Jedziemy na dwa ręczniki. Trudno mi powiedzieć, który lepszy. Oba ciągną wodę jak szalone (żółty to WWL Tao Big, a szary to Mammoth od CG)
Tu po osuszeniu.
W końcu nadszedł czas na woskowanie . Położyłem SV Shield, a na chromy, piano (oj jest go na zewnątrz trochę) i aluminium SV Autobahn. Oczywiście wcześniej powierzchnia przygotowana przez SV Regular. Jutro rano pójdzie druga warstwa wosku
Na koniec położyłem Gyeon Trim na reflektory, elementy lusterek, podszybie i plastry miodu, które są w pakiecie S-line
Na początek pacjent przed myciem. Nawet nie widać po nim, że dopiero dwa tygodnie temu go odbierałem
Na początek poszło: Gyeon Iron i Tar (w końcu pierwszy raz więc nie wiem co tam siedzi już na lakierze ), a następnie piana od SG z APC Bilthamber Surfex HD
Potem było mycie na dwa wiadra z szamponem SV Car Bath. Po opłukaniu taka tafla się pojawiła . Wniosek - cokolwiek położyli, to i tak już jest zjedzone
Następnie osuszamy. Jedziemy na dwa ręczniki. Trudno mi powiedzieć, który lepszy. Oba ciągną wodę jak szalone (żółty to WWL Tao Big, a szary to Mammoth od CG)
Tu po osuszeniu.
W końcu nadszedł czas na woskowanie . Położyłem SV Shield, a na chromy, piano (oj jest go na zewnątrz trochę) i aluminium SV Autobahn. Oczywiście wcześniej powierzchnia przygotowana przez SV Regular. Jutro rano pójdzie druga warstwa wosku
Na koniec położyłem Gyeon Trim na reflektory, elementy lusterek, podszybie i plastry miodu, które są w pakiecie S-line
Pieknie nic dodac nic ujac.
Pelen opis co po czym,pełna profeska.
Pelen opis co po czym,pełna profeska.
Był: VW Polo 6N2, VW Golf 4, VW Golf 5,VW Passat B6, VW Golf 7, jest VW Jetta i VW GTI Performance 2018
- piteks
- _
Dziękuję bardzo
Bogatsze opisy są dzięki koledze myszu, który parę postów wyżej o nie prosił. W sumie racja. Jak ktoś lubi głaskać lakier, to często szuka jakiejś inspiracji do kolejnych zakupów
P.S.
Druga warstwa Shield'a właśnie została nałożona
Bogatsze opisy są dzięki koledze myszu, który parę postów wyżej o nie prosił. W sumie racja. Jak ktoś lubi głaskać lakier, to często szuka jakiejś inspiracji do kolejnych zakupów
P.S.
Druga warstwa Shield'a właśnie została nałożona
Super. Spodziewałem się, że ten lakier będzie robił robotę!
Dalbyś radę zrobić zdjęcie ziarna?
Ps. Fajnie, że koła Ci z golfa przypasowały.
Dalbyś radę zrobić zdjęcie ziarna?
Ps. Fajnie, że koła Ci z golfa przypasowały.
Nooo wygląda jak nowy z salonu Dobra robota wiedziałem że przy sobocie jak będzie pogoda pojawią się jakieś nowe fotki z wypicowanym autem
- piteks
- _
Na szybko dla Ciebiemarcinde pisze:Dalbyś radę zrobić zdjęcie ziarna?
W końcu prawie jak nowymtb90 pisze:Nooo wygląda jak nowy z salonu
Dzięki za wyjaśnienie w sprawie kabelka.
Mi w oczy rzuca się coś jeszcze. Pokazujesz zdjęcia swojego auta i dookoła jest też porządek. Czysta kostka, brak syfu. Najbardziej dziwi mnie gdy pojawiają się zdjęcia aut po czyszczeniu a dookoła taki Bangladesz na podjeździe i dookoła domu, że .... Tak samo jak pojawiają się wpisy na różnych forach ze zdjęciami dodatków do auta. Części unikatowe, bądź z bardzo wysokich wersji. Kosztujące sporo, a w tle brudna lub zniszczona podłoga i tapety odpadające ze ścian.
Fajnie, że u Ciebie wszystko idzie w parze
Mi w oczy rzuca się coś jeszcze. Pokazujesz zdjęcia swojego auta i dookoła jest też porządek. Czysta kostka, brak syfu. Najbardziej dziwi mnie gdy pojawiają się zdjęcia aut po czyszczeniu a dookoła taki Bangladesz na podjeździe i dookoła domu, że .... Tak samo jak pojawiają się wpisy na różnych forach ze zdjęciami dodatków do auta. Części unikatowe, bądź z bardzo wysokich wersji. Kosztujące sporo, a w tle brudna lub zniszczona podłoga i tapety odpadające ze ścian.
Fajnie, że u Ciebie wszystko idzie w parze