[mk III] stuki w przednim zawieszeniu
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[mk III] stuki w przednim zawieszeniu
Jak w temacie, bo coś mi stuka w przednim zawieszeniu, końcówki stabilizatora wymieniłem i dalej to samo. Sforznie i końcówki drążków odpadają, bo mechanik powiedział że są dobre. Nie wiem co to może za bardzo być? Dodam że na początku były to takie niewinne stuki pojawiające się czasami na nierównościach, a teraz przy każdej najmniejszej tylko zmianie pochyłości auto dochodzą gdzieś z okolic koła...
ostanio przyjechal z podobny problem do mnie kumpel...jak wyciagnalem mu amory do lozyska górne lataly na boki tak jakby zaraz mialy sie rozpasc...zalozylem mu nowe i jak reka odjal
[ Dodano: Pon Paź 02, 2006 15:28 ]
[ Dodano: Pon Paź 02, 2006 15:28 ]
musisz rozpiac amora od sprezyny...zalatw sobie sciagacz do sprezyn i w ciagu godziny uporasz sie ze wszystkim...potem na zbierznoscjacumba pisze:SToRM, napisz jeszcze jak to się wymienia , czy to wystarczy tylko tę śróbę odkręcić i włożyć tę gumę? czy to może bardziej skąplikowana operacja z wymianą amortyzatora?
[ Dodano: 02 Paź 2006 14:56 ]
A czy to mogą być "odboje" amortyzatorów?
ALPINE CDA-7894RB
RAINBOW SAC 465.20
STEG K4.02
RF P3D410
DLS A6
RAINBOW SAC 465.20
STEG K4.02
RF P3D410
DLS A6