Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
Kącik posiadaczy MK4
Dla mnie to jest chore, że jeden znaczek na plastiku może narobić tyle bałaganu...
Tak jak Ci napisałem jedno jest w lampie, a drugie na niej.
Myślicie, że ma to jakieś znaczenie, że w aucie są widoczne "ingerencje" to wtedy sprawdzają takie pierdoły. Bo raczej jak zrobią ogólną rutynową kontrolę to nie patrzą wszystkich homologacji...
Tak jak Ci napisałem jedno jest w lampie, a drugie na niej.
Myślicie, że ma to jakieś znaczenie, że w aucie są widoczne "ingerencje" to wtedy sprawdzają takie pierdoły. Bo raczej jak zrobią ogólną rutynową kontrolę to nie patrzą wszystkich homologacji...
Kącik posiadaczy MK4
Wyjeżdżałem nie raz ze spota z Cargo. Wszyscy na gwincie, z pierdzącym wydechem, z xenonami i ciemnnionymi szybami na bok i do kontroli. Dowody zabierali hurtowo.
Ja na spokojnie: 2 foteliki dziecięce, gleba minimalna, szyby przeźroczyste. Nikt mnie nie chciał kontrolować, mojego sedana też nie (pod maską 2,0T - ot taki sliper).
Ja na spokojnie: 2 foteliki dziecięce, gleba minimalna, szyby przeźroczyste. Nikt mnie nie chciał kontrolować, mojego sedana też nie (pod maską 2,0T - ot taki sliper).
Mnie zatrzymali za czarne depo to nawet nie wiedzieli gdzie szukać a w końcu powiedzieli że oni nie od tego sąQto pisze:diagnosta nie, pies tak
Ostatnio zmieniony sob sty 09, 2016 00:12 przez Robson91, łącznie zmieniany 1 raz.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=533635" onclick="window.open(this.href);return false; powoli do przodu...
Kącik posiadaczy MK4
Z mocą w dowodzie, a na kołach to i u mnie był by wałek... Nie zwracam na siebie uwagi bo szyby ok, ori wydech i nie dość, że nie ma gleby to jeszcze 15" w stali
Robson Ja też mam czarne depo...w połysku^^...malowane w przydomowym garażu...^^
Robson Ja też mam czarne depo...w połysku^^...malowane w przydomowym garażu...^^
Kącik posiadaczy MK4
W Astrze w miejscu na moc miałem pusto. Niedopatrzenie czy co innego nie wiem ale było pusto.
A pojemność się zgadzała
A pojemność się zgadzała
- Lord GTI
Kącik posiadaczy MK4
Nie wiem czy gdzieś na obudowie jest oznakowanie w xenonie. Na pewno mam naklejki Boscha jedną albo dwie, a czy coś poza tym to nie pamiętam. Zerknę jutro
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
mnie jak zatrzymają i zobaczą silnik w dowodzie...to zaraz maskę otwierają i badają
Re: Kącik posiadaczy MK4
65-160 jeżeli idzie od "jedyne słuszne" 1,9krazorek pisze:LoL. Przecież z 1,9 można mieć fabrycznie bodaj od 67 do 150 KM...
Pewnie tak samo jak na zwykłej - wypustka przy górnych zaczepach... Z tego co pamiętam to u mnie w lewej lampie się to urwało...mam nielegalną lampę
Kojarzyło mi się że SDI miało 67 KM... mogłem się pomylić
A 160 było fabryczne?
Kojarzyło mi się że SDI miało 67 KM... mogłem się pomylić
A 160 było fabryczne?
Kącik posiadaczy MK4
Nie byłem właśnie pewien 67 czy 68 ale jeden kuń to w tym temacie wiosny nie uczyni
Re: Kącik posiadaczy MK4
Mowa o 1,9TDI czy o 1,9TDI w Mk4?krazorek pisze:... A 160 było fabryczne?