Kącik posiadaczy MK3
Moderator: VIP
Re: Kącik posiadaczy MK3
http://shop-cartuning.com/pl/produkt/vw ... nu-nowosc-" onclick="window.open(this.href);return false;
Kącik posiadaczy MK3
Dzięki, "rudy" już mi wcześniej podesłał na PW adres strony gdzie takie cosie mają, i kilka innych ciekawostek też.
- maj0nez
- VR6 user
- Auto: Skoda Octavia 1.8T + DSG
- Silnik: AUQ
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK3
Ja na szrocie po 20zl za szt tez idealne, ale po tyle sprzedaja lampy tyl kazde .
Kącik posiadaczy MK3
Witam Panowie mam pytanie rozbieram mojego golfa teraz mam problem w jaki sposób zdemontować całą wiązkę elektryczną.
W jaki sposób wyciągnąć ja z ściany grodziowej zeby niczego nie ciąć ??
W jaki sposób wyciągnąć ja z ściany grodziowej zeby niczego nie ciąć ??
Wnioskuje ze wjazke silnika ? Odpinasz kostki z skrzynki bezpiecznikow. Masy odkrecisz z tej brązowej okrągłej złaczki co jest z lewej strony na tym wzmocnieniu co wisi na nim deska. Kostki zwijasz razem taśma zeby nigdzie sie nie zachaczyly i wyciagasz przez otwór w grodzi.
Kącik posiadaczy MK3
Takie pytanie, przeglądałem sporo na forum ale na pewno nie wszystko i ciekawi mnie jakie najszersze felgi ktoś z forum wcisnął do MK3? Dokładniej ile max na przodzie i na tyle bo najwięcej jak znalazłem to chyba 7.5j przód i 9.5j tył.
- maj0nez
- VR6 user
- Auto: Skoda Octavia 1.8T + DSG
- Silnik: AUQ
- Kontakt:
4x8"House pisze:Takie pytanie, przeglądałem sporo na forum ale na pewno nie wszystko i ciekawi mnie jakie najszersze felgi ktoś z forum wcisnął do MK3? Dokładniej ile max na przodzie i na tyle bo najwięcej jak znalazłem to chyba 7.5j przód i 9.5j tył.
Na tyle jest gwint teraz i dużo bardziej siadło.
Kącik posiadaczy MK3
Pod przednim mocowaniem foteli jest takie jakby podwyższenie, czy pod nim coś jest? Jakaś wiązka elektryczna albo coś bo muszę je wyciąć i chcę wiedzieć czy mam się przygotowywać na dużo zabawy.
Wszystkie wiązki idą w spinkach po podłodze. Przykryte sa tylko wykładziną. Zdejmiesz wykładzinę wszystko zobaczysz.
Kącik posiadaczy MK3
Ten z vra po bokach i na srodku ma ok. 10cm.
Zwykły na srodku tez cos koło tego ale po bokach jest węższy. Od vento nie mam a wąski gdzies sie zawodziła wiec nie sprawdzę dokładnie
Zwykły na srodku tez cos koło tego ale po bokach jest węższy. Od vento nie mam a wąski gdzies sie zawodziła wiec nie sprawdzę dokładnie