Problem lamp z przodu
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Problem lamp z przodu
Witam posiadam golfa 4 i chciałem pomalować sobie lampy na czarny mat ale z tego co wyczytałem są dwa rodzaje lamp jedne że klosz się odklei a drugie że trzeba rozbić i dla tego moje pytanie jak je odróżnić.
- Andrzej4286
- TYLKO VW
Problem lamp z przodu
adam12003, lampy firmy Valeo 90% trzeba tłuc szkło, na lampie jest opisane jak firma dokładniej na uszach do przykręcania jest napis widoczny firmy, najlepsze lampy firmy Hella bo je się łatwo rozkleić ale mało ich jest.
Moje BYŁE Wozidło viewtopic.php?f=89&t=420620" onclick="window.open(this.href);return false;
Nowy Nabytek Golf 6 Black Pearl viewtopic.php?f=94&t=600316" onclick="window.open(this.href);return false;
Nowy Nabytek Golf 6 Black Pearl viewtopic.php?f=94&t=600316" onclick="window.open(this.href);return false;
Problem lamp z przodu
Oki dzięki za info dzisiaj sprawdzę jaka to firma.
Siemka sprawdziłem jedną lampę mam valeo a druga lampa to nie wiem bo nie pisze na niej oby dwie są chyba inne
Siemka sprawdziłem jedną lampę mam valeo a druga lampa to nie wiem bo nie pisze na niej oby dwie są chyba inne
-
- Nowicjusz
Problem lamp z przodu
Z moich doświadczeń to chyba tylko Hella dało się rozkleić, dwie Valeo tłukłem i jakąś bez nazwy angielską też musiałem
Problem lamp z przodu
Aha bo ja mam tą jedną lampę zniszczoną i chciałem zmienić szkło bo raczej całej lampy się nie opłaca wymieniać ale gościu w sklepie mi powiedział że nie produkują szkieł trzeba całą lampę a orientuje się ktoś ile kosztuje cała lampa albo gdzie mogę dokupić całe szkło?
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Problem lamp z przodu
adam12003, masz jakiś inny internet czy co? Na allegro znajdziesz całe lampy i same klosze..