gdzie jest impulsator 1.9 TDI AHU
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
wita,
gdzie znajduje się impulsator (prędkość, naliczanie km) w silniku 1.9 TDI AHU w Sharanie 98r
znalazłem czujnik cofania na górze skrzyni, i w okolicach filtra oleju czujnik halla ( po rozłączeniu motor gaśnie) i innych wtyczek nie widze....
proszę o pomoc
gdzie znajduje się impulsator (prędkość, naliczanie km) w silniku 1.9 TDI AHU w Sharanie 98r
znalazłem czujnik cofania na górze skrzyni, i w okolicach filtra oleju czujnik halla ( po rozłączeniu motor gaśnie) i innych wtyczek nie widze....
proszę o pomoc
Jeżdżę też VW Sharan 1.9TDI PD 130KM ASZ rocznik 2005
-
- VWGolf.pl Killer
w skrzyni kostka 3 pinowa...
Sprzedam części do pomp wtryskowych,całe pompy 110afn,90 1z, 90 Z górnym przelewem,pompa renault 1.9dti tłok 11
Re: gdzie jest impulsator 1.9 TDI AHU
w skrzyni... a jest możliwość wypięcia wtyczki? lub bezpiecznika? 3 pinową kostkę ma też czujnik halla...
chcę żeby nie naliczało kilometrów...
chcę żeby nie naliczało kilometrów...
kostka jest na skrzyni biegów (a nie w skrzyni).. najwygodniej będzie wypiąć ją z kanału jest nad prawą półosią
-
- VWGolf.pl Killer
normalnie z góry dostaniesz,ni potrzebny kanał,z wierzchu na skrzyni z tyłu...
Sprzedam części do pomp wtryskowych,całe pompy 110afn,90 1z, 90 Z górnym przelewem,pompa renault 1.9dti tłok 11
Re: gdzie jest impulsator 1.9 TDI AHU
na górze skrzyni jest wtyczka chyba od swiatła biegu wstecznego... 2 kabelki z niej idą, innych wtyczek nie widać.
- palio
- _
- Auto: Ford Mondeo MK3
- Silnik: 2.0
- Kontakt:
To jest impulsator a nie wtyczka od światła wstecznego. Idą di niego 2 kabelki. Wypnij wtyczkę i się przejedź.
-
- VWGolf.pl Killer
kolegopalio, jesteś pewien że impulsator ma dwa piny?...wystarczy niech wrzuci wsteczny jak sie zaświeci i niech odepnie...
Wjedź na kanał i nad prawa półosią masz czujnik kostka 3 pinowa... z góry ciężki dostęp jest.. po za tym raptem dwie kostki do skrzyni są podłączone i jest mega problem..hutnik pisze:innych wtyczek nie widać.