Piasek pisze: ma 3 lata gwarancji czyli cokolwiek się zepsuje telefon, laweta i auto zastępcze
wszystko fajnie tylko ja nie mam czasu na takie głupoty , auto musi byc na 1000% pewne i audi b5 które mam takie jest ,smiałem się troche z kumpla któremu właśnie padł silniczek od spryskiwaczy właśnie w punto(2012r już po gwarancji ) ,w aso zawolali za niego 200zl + montaż
,ja mu na to dawaj z b5 ci założe pewnie to samo
wiem że to druciarstwo ale sam się pytał mnie czy by taniej tego nie zrobił ? pewnie że da rade założyłem mu z 80 b4 wielki ogromny silniczek i mu na to że silniczek będzie działać ( i mu działa pryska super ) i mu na to dodatkowo ,punto juz nie będzie jeździć za ileś lat a silniczek będzie
.
co by nie pisać ,jak by takie peugeot czy inny wynalazek miał takie sprawdzone i mocne graty jak w tym audi serio kupił bym taki ale takiego nie mam i mimo ,że już dawno chciałem go sprzedać zawsze mi jest szkoda ... bo tylko lać paliwo i jeździć ,czasem jakś wahacz jedynie poleci ale spalanie znowu to wynagradza jak i śmiesznie tanie części zamienne takie jak rozrząd komplet najlepszych firm 100zl-150zl
,do mk4 450zl bo pompa wody dochodzi ,co za shit
,na szczescie robota własna ( w życiu bym nie oddał żadnemu paprokowi ,albo ja albo nikt ...jeszcze chce żyć ) na punkcie mechanicznym jestem chory musi wszystko być na tip top.szczególnie że auto codziennie w pyte dostaje
.a silnik dalej chodzi jak zegarek . auta nowe są dla bogaczy których nie obchodzi to co jest pod maską ,mają inne sprawy i głupoty ( lepiej se fety kupić
czy coś i pośmiać sie tych biedaków co jeźdzą audim b5 ) nie ważne ,że takie ludzie tak naprawde są ciemne jak ...
ja jestem z tych ludzi co się urodzili po to żeby zajmowac się motoryzacją .miliona jeszcze sie nie dorobiłem
i szczerze lubie dłubać ( choć w audim to jedynie mody z nudów i z hobby ) ale nie powiem w golfa trche serca musiałem włożyć przez tą nie szczęsną elektronike i 2-mase i vnt .
naprawa Smartfonów Telefonów,pc, laptopy tablety, diagnostyka vag, delphi itp actia multidiag PRO. serwis vag i innych samochodów wymiana podzespów oraz modyfikacje . regeneracja lub naprawa pomp vp37 wtryskow vp pompo wtrysków pd oraz CR . proszę pisać na priv