Uszczelki odmy i pytanie o tłumiki
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
mogę i ja prosić link do tematu? bo pamietam jakis stary z jakimis rurkami ciagnietymi pod korek oleju ale tylko tyle a cos musze tez zrobic
Było:
Golf MK4 1.4 16V AKQ ->SWAP-> 1.8 20V AGN
Jest:
Audi A6 2.4 V6 Quattro ARJ
Golf MK4 1.4 16V AKQ ->SWAP-> 1.8 20V AGN
Jest:
Audi A6 2.4 V6 Quattro ARJ
- Waqa
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
tu jest dość obszerny materiał do poczytania. viewtopic.php?f=141&t=204228" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Uszczelki odmy i pytanie o tłumiki
chciałem zapytać odnośnie uszczelki od odmy, otóż u mnie jest dość szeroka - ok 1cm - zółta uszczelka z wąskim otworem
Z tego co piszecie to oryginalna jest zupełnie inna, więc pewnie jest to jakaś lewizna dzięki której olej mi ucieka miedzy odmą a silnikiem.
Pytanie moje jest następujące: którą z tych wymienionych uszczelek powinienem zamówić? w szeroką w kształcie litery D, czy ten wąski oring?
Z tego co piszecie to oryginalna jest zupełnie inna, więc pewnie jest to jakaś lewizna dzięki której olej mi ucieka miedzy odmą a silnikiem.
Pytanie moje jest następujące: którą z tych wymienionych uszczelek powinienem zamówić? w szeroką w kształcie litery D, czy ten wąski oring?
Golf mk4 98'
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
obydwie, uszczelki są dwie...chyba że pół chcesz uszczelnić a drugie pół nie - to kup jedną, wybierz którą