Co lubi się sypnąć w 7R
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Co lubi się sypnąć w 7R
Otwieranie komfortowe aktywuje sie. Zamknij szybę i naciśnij jeszcze raz zamknięcie i teraz działa na 1 klik. Jak przytrzymasz w trakcie otwierania guzik to przestaje dzialac. Nie gadaj ze serwis tego nie wiedział ...
https://www.facebook.com/Golfr500/" onclick="window.open(this.href);return false;
Co lubi się sypnąć w 7R
Ja tez mam ten problem, mimo ze czesto sam ja programuje tak jak pisze Pawel, to raz na 2-3 dni przestaje dzialac
Rs3 650+
Re: Co lubi się sypnąć w 7R
U mnie również czasami nie zamyka/otwiera na jeden klik (trzeba wtedy zamknąć do końca i zaczyna ponownie działać). Oczywiście nigdy nie zdarza się to pod serwisem, więc nie byłem w stanie zgłościć w ramach gwarancji
Pytanie z innej beczki - przy aktywnym oświetleniu, poziom świateł podnosi się bodajże w okolicach 120/140 km/h (ewidentnie widać moment, w którym lampy zaczynają świecić odrobinę wyżej). Po przejściu w ten tryb (uprzedzając ewentualne pytania nie są to światła długie) oślepiam innych kierowców (praktycznie co drugi mruga światłami, zakładam, że ich oślepiam). Czy nasze lampy wymagają jakiegoś specjalnego trybu regulacji - w stanie spoczynku poziom oświetlenia jest idealny i diagnosta mówi, że nie widzi możliwości dalszej regulacji.
Pytanie z innej beczki - przy aktywnym oświetleniu, poziom świateł podnosi się bodajże w okolicach 120/140 km/h (ewidentnie widać moment, w którym lampy zaczynają świecić odrobinę wyżej). Po przejściu w ten tryb (uprzedzając ewentualne pytania nie są to światła długie) oślepiam innych kierowców (praktycznie co drugi mruga światłami, zakładam, że ich oślepiam). Czy nasze lampy wymagają jakiegoś specjalnego trybu regulacji - w stanie spoczynku poziom oświetlenia jest idealny i diagnosta mówi, że nie widzi możliwości dalszej regulacji.
Z tym oślepianiem to sam sprawdziłeś (jadąc z drugiej strony) czy tylko opierasz się na mruganiu światłami przez innych kierowców ?N4S pisze:U mnie również czasami nie zamyka/otwiera na jeden klik (trzeba wtedy zamknąć do końca i zaczyna ponownie działać). Oczywiście nigdy nie zdarza się to pod serwisem, więc nie byłem w stanie zgłościć w ramach gwarancji
Światła w R-ce są na tyle silne a inni kierowcy na tyle przeczuleni, że nawet mi migają kiedy jadę na światłach mijania - tak mniej więcej co 7-8 kierowca.
Albo się przyzwyczaisz do tego, że Ci migają, albo wyłącz DLA.
Ja się staram przyzwyczaić.
Z drugiej strony - fajny by było sprawdzić, jak to wygląda z drugiej strony i czy rzeczywiście lampy nie oślepiają.
Co lubi się sypnąć w 7R
Czy ktoś miał jakieś problemy z płynem chłodniczym ?
11,5kkm na budziku, wczoraj zaświeciła się kontrolna płynu chłodniczego, po naocznej kontroli jest wyraźnie poniżej minimum ...
11,5kkm na budziku, wczoraj zaświeciła się kontrolna płynu chłodniczego, po naocznej kontroli jest wyraźnie poniżej minimum ...
Co lubi się sypnąć w 7R
Temat wielokrotni już wałkowany tutaj, nie jesteś pierwszy. Przejrzyj dokładnie ten temat.
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
2010 - 2014 Golf .:R20
Znalazłem, dzięki, musiałem użyć odpowiedniego słowa kluczowego: G13 ...MatthewG pisze:Temat wielokrotni już wałkowany tutaj, nie jesteś pierwszy. Przejrzyj dokładnie ten temat.
Co lubi się sypnąć w 7R
Od wczoraj auto lekko szarpie podczas przyspieszania. Jeśli dotykam tylko gaz to dokręcę go do 6200obr i nic, ale jak dołożę but od razu to szarpnie kilka razy + lekko pluje z wydechu. Od czego zacząć? Błędów zero. Paliwo Shell 100 oktan. Na postoju jest ok, obroty nie falują i podczas przegazowania do 3700obr wszystko jest ok.
Jeżeli po zaparkowaniu nie patrzysz na niego zanim odejdziesz to kupiłeś sobie zły samochód.
Co lubi się sypnąć w 7R
popychacz pompy paliwa? Ale bez błędu?
Kiedy znajdziemy się na ''zakręcie'',
Redukcja, but i odcięcie!
Redukcja, but i odcięcie!
Trochę szybko - auto ma 10.000km przejechane. Jak to zdiagnozować?Pietiapk1 pisze:popychacz pompy paliwa? Ale bez błędu?
Jeżeli po zaparkowaniu nie patrzysz na niego zanim odejdziesz to kupiłeś sobie zły samochód.
Co lubi się sypnąć w 7R
Odepnij Boxa i sprawdz jeszcze raz.
MY 2017| MK 7.5 .:R | Variant | DSG| Indium Grey
Mój VaRia(n)t
Grupa na FB Golf R/R32 Polska
Gdyby Golf R był dla wszystkich nazywałby się GTI
Mój VaRia(n)t
Co lubi się sypnąć w 7R
Już to zrobiłem - jest to samo. Obstawiam na świece lub turbo.
Co lubi się sypnąć w 7R
Cewki, świece, turbo, nieszczelność w dolocie ? Trzeba by sprawdzić :/
MY 2017| MK 7.5 .:R | Variant | DSG| Indium Grey
Mój VaRia(n)t
Mój VaRia(n)t
Co lubi się sypnąć w 7R
Zacznę od cewek i świec. Nieszczelności brak.