Podłączenie kompresora (bezpiecznik i przekrój kabla stosownie do typu kompresora):
Schemat podłączenia pilota przewodowego (zamiast drugiej cyfry 2 ma być oczywiście 4, żółte przewody do cewek zaworów):
Centralkę z pilota tak samo pod zawory, tylko trzeba zabezpieczyć ją diodami prostowniczymi, żeby nie poszło na nią napięcie przy zabawie pilotem przewodowym.
"Nie każdy żart rodzi bekę, nie każda przyczepa ma plandekę."
narazie ciemno to widzę... ale moze jak bede składał to będzie lepiej... teraz jakie kable jakieś co i jak do tego ;/ powietrze poogarniałem sam ale elektryka to masakra jakas
nic nie bedzie bujalo to jakis mit.. jezdziles autem ktore ma poduchy na gwincie? i taki system? jest przeplyw poietrza miedzy poduszkami jakis ale bez przesady ze bedzie bujal... tez tak klienci mysla dopuki nie zaloza i sie nie przejada autem
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY ! Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
bo tego się nie czuje. Auto wychyla się o kilka stopni więcej niż powinno. Ale to wystarczy, aby wywalić się na plecy w kryzysowej sytuacji.
kolego dreadlook jak chcesz mieć bezpieczne auto, to zamiast tych drogich przemysłowych zaworów kup po 2 kulowe na każde koło tak jak Matka przykazała. Nie będzie Ci powietrze uciekać do atmosfery i nie będzie trzeba zakładać pampersów. A manometry możesz założyć podwójne z dwoma wskazówkami. I masz podgląd na każde koło
Mam dokładnie tak podłączone i nawet przy prędkościach 150-200 km\h nie zauważyłem by auto się bujało
Polecam pojeździć na takim zawieszeniu a poźniej opisać swoje wrażenia
Pozdrawiam
Jak zwykle ktos kto nie ma i nie widzial wie wiecej Ogarnij sie kolego bo sie osmieszasz. Acha tez tak mam ponad 4 lata i troche pod maska i nic sie nie buja.