Przepływomierz.fmic
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Przepływomierz.fmic
Przepływomierz z audi s3 jest 3 cale jak mam rozumiec a. W golfie 1.8t agu jest albo 2.5 albo 2.75cala jak bym chcial zmienic obudowe przeplywki to dam rade przelozyc bebechy bez problemu rozsraw srub jest taki sam? I drugie pytanie jaki rozmiar fmic wchodzi pod zderzak ja licze u siebie na 230km mam do wyboru 550x140x65 lub 550x180x65 lub 450x180x65 wszystko rednica 57mm wlot jakie rury musze miec do niego jaka srednica taka sama czy lepiej wieksza
Przepływomierz.fmic
Wydaje mi się że najłatwiej będzie, gdy rury dasz takie same jak wyloty z FMIC-a bo łatwo można je wtedy połączyć silikonami bez redukcji (taniej) i chyba nic ci nie dadzą większe średnice orurowania gdy wyloty mają po 57mm. FMIC ładuj jak największy w miarę możliwości, (ja robiłem sobie model 1:1 z kartonu zanim zamawiałem jakikolwiek żeby go spasować ) Z przepływką z s3 nie znam tematu, ale sam wkład przepływki powinien pasować pod obudowę przepływomierza z AGU.
Przepływomierz.fmic
A turbo nie bedzie mialo wiekszego laga jak nie wyskorzystam jego powierzhni do konca czy to niema znaczenia. Może wypowie sie ktos kto ma wsadzonego fmica
Przepływomierz.fmic
Co do fmica zakupilem wlasnie 550x230x65 wlot wylot 65mm i teraz pytanie do kogos kto ma jaka srednice rury idzie upcha do golfa bo musze kupic ile kolanek jakie redukcje by sie przydaly i ktoredy najlepiej go puscic do przepustnicy nie bedzie problemu ale do turbo ktoredy czekam na info
Przepływomierz.fmic
Odejdź sprzed komputera, otwórz maskę samochodu i popatrz... Lenistwo niektórych po prostu przeraża.
Przepływomierz.fmic
Pytam tych ktorzy maja fmic kupie rur za 300zl i potem wyrzuce je do smietnika twoj post tutaj byl zbedny