Volkswagen Golf IV 1.9 TDI ”Generation” 1999r. 8000zł Borów
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
Cześć
Mam nadzieję że teraz temat jest ok...
Jestem przed zakupem auta i w oko wpadł mi ten...
Zna ktoś może to auto albo może coś o nim powiedzieć??
Z góry dzięki i pozdrawiam.
http://olx.pl/oferta/volkswagen-golf-iv ... c7Wsd.html" onclick="window.open(this.href);return false;
VIN: WVWZZZ1JZYW535685
Mam nadzieję że teraz temat jest ok...
Jestem przed zakupem auta i w oko wpadł mi ten...
Zna ktoś może to auto albo może coś o nim powiedzieć??
Z góry dzięki i pozdrawiam.
http://olx.pl/oferta/volkswagen-golf-iv ... c7Wsd.html" onclick="window.open(this.href);return false;
VIN: WVWZZZ1JZYW535685
Ostatnio zmieniony ndz lis 01, 2015 20:37 przez bass.tek, łącznie zmieniany 1 raz.
- VW_seller
- VWGolf.pl Killer
za tanio ,na bank jest z nim coś nie halo ,jak by był ok za tą kase już dawno by go nie było w ogłoszeniu
Wyświetleń ogłoszenia:1860 to sporo ,pewnie z 5 już go oglądło i nikt nie kupił .... hmmm .
do tego nic ciekawego w ogloszeniu nie pisze ,jedynie wyposażenie.
Wyświetleń ogłoszenia:1860 to sporo ,pewnie z 5 już go oglądło i nikt nie kupił .... hmmm .
do tego nic ciekawego w ogloszeniu nie pisze ,jedynie wyposażenie.
naprawa Smartfonów Telefonów,pc, laptopy tablety, diagnostyka vag, delphi itp actia multidiag PRO. serwis vag i innych samochodów wymiana podzespów oraz modyfikacje . regeneracja lub naprawa pomp vp37 wtryskow vp pompo wtrysków pd oraz CR . proszę pisać na priv
- dawid018
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
zapewne przez przebieg który wydaje się być realny.auto 70km ode mnie i gdyby nie to że ze ma jasne wnętrze pojechał bym go obejrzeć.wizualnie na zdjęciach ładny(jak prawie każdy) chociaż to co OLX i otomoto robi ze zdjęciami woła o pomstę do nieba.dzwoń i jak nie masz daleko do jedź oglądajVW_seller pisze:pewnie z 5 już go oglądło i nikt nie kupił ....
obecne mkII by dawid018
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=3081850#3081850
BYŁE MK2 by dawid018-wszystkie foto na I str.
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=63413
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=3081850#3081850
BYŁE MK2 by dawid018-wszystkie foto na I str.
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=63413
- VW_seller
- VWGolf.pl Killer
oczywiscie nie jest realny na bank ma więcej ,ja na licznik wogóle nie patrze przy zakupie może mieć i 120 tysi ale najlepiej jak ma realnie napisane 670 tysi ale malo kto tak zostawia ,wnetrze to nie problem na pewno ktos by sie na nie skusił w razie czego może na zamianedawid018 pisze:zapewne przez przebieg który wydaje się być realny
naprawa Smartfonów Telefonów,pc, laptopy tablety, diagnostyka vag, delphi itp actia multidiag PRO. serwis vag i innych samochodów wymiana podzespów oraz modyfikacje . regeneracja lub naprawa pomp vp37 wtryskow vp pompo wtrysków pd oraz CR . proszę pisać na priv
-
- VW Baron
- Kontakt:
10 lat po 35 tysi rocznie to już 350 tys kmVW_seller pisze: oczywiscie nie jest realny na bank ma więcej
a auto ma już prawie 17 lat .. więc może tak być że jest więcej, znacznie więcej
- VW_seller
- VWGolf.pl Killer
byc moze x2. .stala norma . dlatego taka cena .choc ze zdjec w miare ok. 8 tysi do neg? pewnie za 5 moze ktos kupi.wiecej bym nie dal
UP.
W czwartek jadę go obejrzeć i się okaże...
W czwartek jadę go obejrzeć i się okaże...
VW_seller pisze:za tanio ,na bank jest z nim coś nie halo
VW_seller pisze:8 tysi do neg? pewnie za 5 moze ktos kupi.wiecej bym nie dal
Typowy przykład rozdwojenia jazni
sprzedam Golf I cabrio biały 1.8 wersja karman 89 rok
-
- VW Baron
- Kontakt:
do tej pory ileś tam osób go oglądało, jeśli nadal jest aktualne ogłoszenie to znaczy, że auto na żywo nie zachwycałobass.tek pisze:W czwartek jadę go obejrzeć i się okaże...
- herbu
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Już nie Czyli taki najgorszy nie był...art_2008_a_ pisze:do tej pory ileś tam osób go oglądało, jeśli nadal jest aktualne ogłoszenie to znaczy, że auto na żywo nie zachwycało
Re: Volkswagen Golf IV 1.9 TDI ”Generation” 1999r. 8000zł Bo
Ogłoszenie wygasło ale nadal jest na sprzedaż...herbu pisze:Już nie Czyli taki najgorszy nie był...art_2008_a_ pisze:do tej pory ileś tam osób go oglądało, jeśli nadal jest aktualne ogłoszenie to znaczy, że auto na żywo nie zachwycało
Byłem widziałem i żal że tak można zajechać auto.
Ogólnie w rozmowie wielka ściema.
Nie chce mi się nawet gadać na ten temat...
NIE POLECAM!!!
- VW_seller
- VWGolf.pl Killer
szkoda dobrze by bylo gdybyś sie podzielił co to za cudo ... nie dało rady negocjować ? jak to trup to nigdy tego nie sprzedabass.tek pisze:Nie chce mi się nawet gadać na ten temat..