Witam!
Mam okazję kupić tanio ori kompletny centralny zamek, z pięciodrzwiówki, czy da radę go wepchnąć do 3d bez jakiś dziwnych akrobacji, typu wiercenie w drzwiach, czy lepiej odpuścić temat?
Pozdr,
Adam
Oryginalny centralny zamek z 5d do 3d
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Radzio0018
- Użytkownik
Spasuje wszystko bez problemu ... Po prostu 5d ma o 2 siłowniki więcej niż 3d ... Instalacja i pozostałe siłowniki pasują P&P w 100 % ...
Ok, z podziękowaniem
Jeszcze pytanie, czy central jest problematyczny w Goferkach? Czy śmiało przekładać i nie powinno się nic dziać? Bo z tego co widzę, to pneumatyczny jest, a wiadomo jak to z pneumatyką po 25 latach.
Jeszcze pytanie, czy central jest problematyczny w Goferkach? Czy śmiało przekładać i nie powinno się nic dziać? Bo z tego co widzę, to pneumatyczny jest, a wiadomo jak to z pneumatyką po 25 latach.
Golf II 1.6RF '89 - CL z dodatkami - Wanna be GTI
- Radzio0018
- Użytkownik
Nie jest w żaden sposób problematyczny ponieważ jedyna część elektryczna to pompka , która raczej nie przysparza problemów ... Mam u siebie centralny zamek dołożony przeze mnie 3 lata temu i ani razu mnie nie zawiódł ... Jedyne co może się uszkodzić to przewód pneumatyczny , ale moim zdaniem warto przy montażu założyć nowe przewody pneumatyczne bo jest to nie wielki koszt ...
No to klasa. Dzięki! To dzwonie negocjować
Golf II 1.6RF '89 - CL z dodatkami - Wanna be GTI
mi co się przytrafiło to przy siłownik elektryczny pękł, nie wiem jakim cudem, ale pękł, tam w środku pod tą gumą