Witam
Mam takie pytanie czy po wymianie modułu komfortu na taki sam trzeba cos programować oprócz pilotów czy wszystko bedzie działało.
Moduł komfortu taki 1j0959799 AH
Wymiana modułu komfortu
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
-
- VWGolf.pl Killer
Wymiana modułu komfortu
zależy co miałeś zakodowane i co jest w tym... viewtopic.php?f=2&t=303127sprawd" onclick="window.open(this.href);return false;ź to co z tego będziesz miał...
Sprzedam części do pomp wtryskowych,całe pompy 110afn,90 1z, 90 Z górnym przelewem,pompa renault 1.9dti tłok 11
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Wymiana modułu komfortu
jeśli komfort z angola i np z varianta lub sedana do 3D lub 5D to nie będzie tak łatwo - trzeba zmieniać zawartość eepromu.
-
- Nowicjusz
Wymiana modułu komfortu
Witam
Panowie po wymianie modułu wyskakują ,mi błędy 1134 i 1135 co może być nie tak, mam jeszcze pytanie jak zmienic zeby podczas otwierania pilotem otwierały się wszystkie drzwi , po wymianie zamka na dobry oświetlenie dalej szwankuje na pozycji drzwi otwarte mierzyłem napiecie na lampce pokazuje 5V a powinno nie być nic
Pomocy panowie bo mnie już trafia
Panowie po wymianie modułu wyskakują ,mi błędy 1134 i 1135 co może być nie tak, mam jeszcze pytanie jak zmienic zeby podczas otwierania pilotem otwierały się wszystkie drzwi , po wymianie zamka na dobry oświetlenie dalej szwankuje na pozycji drzwi otwarte mierzyłem napiecie na lampce pokazuje 5V a powinno nie być nic
Pomocy panowie bo mnie już trafia
-
- Nowicjusz
Wymiana modułu komfortu
Witam
Panowie jeden problem załatwiony z oświetleniem wymieniona żarówka na can bus i teraz moduł widzi pobór prądu.
Tylko brak tej syreny mnie martwi oraz to otwieranie drzwi.
Pomocy panowie
Panowie jeden problem załatwiony z oświetleniem wymieniona żarówka na can bus i teraz moduł widzi pobór prądu.
Tylko brak tej syreny mnie martwi oraz to otwieranie drzwi.
Pomocy panowie
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Wymiana modułu komfortu
i wszyscy wiedzą o co chodzi...mateodzielny pisze:Tylko brak tej syreny
otwieranie - wejdź w adaptacje i przejrzyj bloki, na którymś jest otwieranie drzwi za jednym naciśnięciem
-
- Nowicjusz
Wymiana modułu komfortu
Otwieranie załatwione recode 07 i trzeba wpisać 04097
Tylko ta syrena nie wiem w adaptation na kanale 10 mam ustawione rest europe , ale nie wiem o co chodzi , a i jak zakodować drugi kluczyk vagiem
Tylko ta syrena nie wiem w adaptation na kanale 10 mam ustawione rest europe , ale nie wiem o co chodzi , a i jak zakodować drugi kluczyk vagiem