Witam, mam wielką chęć kupić MK5 GTI (Oryginał PB). W tym roku może się jeszcze wstrzymam ale na wiosnę musi być! Chciałbym żeby to był dobry egzemplarz oraz zadbany. Co myślicie o tych autach, w moim mieście są rzadko spotykane więc pewnie duży koszt utrzymania ich jest, jedna oferta blisko mojego miejsca zamieszkania wydaje się na pozytywną co sądzicie? Nie chcę tyle forsy wydać na chłam wiadomo
http://otomoto.pl/oferta/volkswagen-gol ... 598af48692" onclick="window.open(this.href);return false;
VW GOLF V GTI, 2.0, 2005, 22500pln, Olsztyn
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
Fotel pasażera bardziej zajechany niż fotel kierowcy. Skoro sprzedaje go za tyle "po opłatach" to ciekawe za ile go kupił skoro jeszcze na nim zarobi
- beRRo
- Użytkownik
- Silnik: AKL
- Kontakt:
To będzie trzeba w takim razie szukać coś na niemieckich blachach bo te na PL to wszystko ich boli
beRRo, sprawdz sobie ile takie gti kosztuje w niemczech.. np na mobile de
Na ul.Wyszyńskiego mam kilka kroków a ten komis znam i miałem do czynienia z ludźmi tam pracującymi (kiedyś kupiłem od Nich Volvo 460 GLE - bez zastrzeżeń) jednak cena jest zaskakująco niska (mój kosztował 17 tyś) więc trzeba by się bliżej przyjrzeć.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Profesjonalna konwersja i obróbka audio-video D-SVHS-C, DVD, Bluray, DCC, MD, DAT, DTRS, CC, VINYL, SACD
Mobile: 797 195 021
Mobile: 797 195 021
To nie szukaj w najtańszych sztukach.beRRo pisze: Chciałbym żeby to był dobry egzemplarz oraz zadbany.