Pod jakim względem nieproporcjonalnie?MatthewG pisze:Wejdzie, ale może trochę nieproporcjonalnie wyglądać. Sam ocenisz jak będą na aucie.
Opony zimowe Golf 7 R
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Re: Opony zimowe Golf 7 R
Jeżeli po zaparkowaniu nie patrzysz na niego zanim odejdziesz to kupiłeś sobie zły samochód.
Opony zimowe Golf 7 R
Panowie, możecie coś napisać w temacie po pierwszej zimie? Stoję przed podobnym dylematem Alpin PA4 czy Dunlop Sport 5?
www.seat-racing.pl
Opony zimowe Golf 7 R
Conti
Jeżeli po zaparkowaniu nie patrzysz na niego zanim odejdziesz to kupiłeś sobie zły samochód.
http://www.opony.pl/nazwa-opony/contine ... o#94832462" onclick="window.open(this.href);return false;
??
Aż tak jednoznacznie i bezkonkurencyjnie?
??
Aż tak jednoznacznie i bezkonkurencyjnie?
www.seat-racing.pl
Opony zimowe Golf 7 R
ja zamówiłem i juz dotarły Pirelli SottoZero serie3 225/40/18
Golf 7R DSG Tornado Red
Opony zimowe Golf 7 R
Ja jeżdże na Michelin PA4. Sprawują się świetnie. Są troszke droższe, ale nie znikają też tak szybko.
Conti TS830 miałem w poprzednim samochodzie i też dawały radę, ale nie były dobre jak PA4
Miałem też dunlopy M3 i biednie wypadały do Michelinów i Conti
Conti TS830 miałem w poprzednim samochodzie i też dawały radę, ale nie były dobre jak PA4
Miałem też dunlopy M3 i biednie wypadały do Michelinów i Conti
Opony zimowe Golf 7 R
myszu, dzięki za opinię. Eksploatuje PA4 w rodzinnym dupowozie i jedyne zastrzerzenia jakie mam do tej opony to dość długa droga hamowania przy dość gwałtownym wduszeniu hebla na wilgotnej nawierzchni, ale to raczej przypadłość wszystkich zimówek. Z Dunlopów 3D też byłem zadowolony, ale te znów w 3 różnich autach, zachowywały się na 3 różne sposoby W sumie to odnoszę wrażenie, że taka sama opona, zachowuje się inaczej w innych rozmiarach Ale mniejsza o to, autem jeżdże w 90% po ekspresówkach, te z kolei są całkiem przyzwoicie ogarnięte w zimie, więc główna cecha na jakiej mi zależy to dobre wyniki na mokrej nawierzchni i błocie pośniegowym. Nigdy nie jeździłem z haldexem i nie wiem czego sie spodziewać
Toldi350, Krzyniu?
Toldi350, Krzyniu?
www.seat-racing.pl
Spodziewaj się mega pozytywnych wrażeń. Ja mam teraz pierwszą z osobówkę z napędem na 4 koła, i nie chciałbym już nic innego. Jak sporo śniegu napada, to lata się tak przyjemnie, że aż pasażerowie są wystraszenispons pisze:Nigdy nie jeździłem z haldexem i nie wiem czego sie spodziewać
Jedyne co to trzeba pamiętać, że hamowanie już nie koniecznie idzie tak dobrze jak przyspieszenie i latanie po zakrętach
pocieszyłeś mnie Z hamowaniem myśle nie będzie problemu, auto odbieram w grudniu dopiero z dobrym wiatrem, trzeba będzie dotrzeć to i czas na przyzwyczajenie się będzie Chyba...myszu pisze:Spodziewaj się mega pozytywnych wrażeń. Ja mam teraz pierwszą z osobówkę z napędem na 4 koła, i nie chciałbym już nic innego. Jak sporo śniegu napada, to lata się tak przyjemnie, że aż pasażerowie są wystraszenispons pisze:Nigdy nie jeździłem z haldexem i nie wiem czego sie spodziewać
Jedyne co to trzeba pamiętać, że hamowanie już nie koniecznie idzie tak dobrze jak przyspieszenie i latanie po zakrętach
Wracając do tematu opon, zamówiłem Pirelki SottoZero 3, z P0 Nero byłem mega zadowolony i choć znikały mega szybko (2 sezony/20kkm) tak trakcja vs. cokolwiek innego typowo cywilnego była wzorowa. Zobaczymy co firma potrafi w zimie
www.seat-racing.pl
yeeeapspons pisze:myszu
Toldi350, Krzyniu?
ja sobie zakupiłem do golfiny Pirelli Sotto Zero serie 3 - pewnie za tydzien załoze i zobaczymy jak bedzie sie to sprawować
Golf 7R DSG Tornado Red
Opony zimowe Golf 7 R
Drugi sezon dunlop 4d. Najlepsza opona zimowa na jakiej jezdzilem, dla mnie jest obłędna.
https://www.facebook.com/Golfr500/" onclick="window.open(this.href);return false;
Opony zimowe Golf 7 R
Też dużo dobrego o niej słyszałem. Na sottozero sam przejeździłem parę sezonówPawel-7r pisze:dunlop 4d
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
2010 - 2014 Golf .:R20
Opony zimowe Golf 7 R
Pierwsze wrazenie na sottozero3 ze sa glosniejsze niż letnie Bridgestony s001 ( fabryczne )
Golf 7R DSG Tornado Red
Opony zimowe Golf 7 R
Dużo więcej nacięć bieżnika. To chyba nic dziwnegoPierwsze wrazenie na sottozero3 ze sa glosniejsze niż letnie Bridgestony s001 ( fabryczne )
Kiedy znajdziemy się na ''zakręcie'',
Redukcja, but i odcięcie!
Redukcja, but i odcięcie!