Witam serdecznie.
nigdzie nie mogę znaleść czy koło o nr 038105263F podejdzie pod silnik AJM?
Pozdrawiam
koło zębate wału korbowego do AJM'a
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Koło zębate o nr, który podałeś jest stosowane we wszystkich silnikach PD (czyli na pompowtryskiwaczach) o takich oznaczeniach : AJM, AUY, ATD, AXR, ASZ i ARL.
Dzięki Sztomel.
Po raz kolejny ratujesz mi tyłek.
Masz może jakiś program do sprawdzania nrów części?
Pozdro
Po raz kolejny ratujesz mi tyłek.
Masz może jakiś program do sprawdzania nrów części?
Pozdro
Owszem, jest ogólnie dostępny na necie i nazywa się ETKA Online : http://ifinterface.com/page/page3.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Po otwarciu linku klikasz na CarProg2, zamykasz klikając na "x" wszystkie wyskakujące centralnie okienka w trakcie wyboru kolejno modelu auta, rocznika modelowego a następnie układu lub podzespołu, który Cię interesuje. Wszystko znajduje się po prawej stronie przewijanej listy z przyporządkowanymi numerami OEM a z lewej strony pokazują się schematy i rysunki podzespołów.
Po otwarciu linku klikasz na CarProg2, zamykasz klikając na "x" wszystkie wyskakujące centralnie okienka w trakcie wyboru kolejno modelu auta, rocznika modelowego a następnie układu lub podzespołu, który Cię interesuje. Wszystko znajduje się po prawej stronie przewijanej listy z przyporządkowanymi numerami OEM a z lewej strony pokazują się schematy i rysunki podzespołów.