Witam
Mam problem z z otwieraniem drzwi i bagaznika mianowicie gdy chce otworzyć auto kluczem od strony kierowcy otwierją się tylko drzwi kierowcy ( pompa nie pracuje) jakby manualnie sie drzwi otwierały kluczem a drzwi pasazera i bagażnik nic. Tak samo jest z otwieraniem tylko drzwi kierowcy się otwierają a reszta nic. Od strony pasażera i bagażnika nie mam jak sprawdzić bo nie wchodzi tam klucz odkąd auto kupiłem. Dodać mogę że gdy otwierałem auto i chciałem pasażerowi otwierać drzwi tym dzyndzlem to po podniesieniu go odrazu zamykalo się całe auto i slychać było pompke zakażdym razem jak go podnosiłem ale nie za każdym razem to się działo. Dodam że co jakiś czas auto się same zamyka wtedy słychać pompke. Jak o czymś zapomnialem prosze napisać.
Problem z centralnym
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Problem z centralnym
U mnie też ten problem , tylko że drzwi kierowcy działają a pasażera nie dają oznak życia. W drzwiach w zamku jest mechanizm który po przekręceniu kluczyka wykrywa czy zamykamy lub otwieramy samochód . Według mnie to coś tam nie łączy i później centralny nie łapie.
-
- Nowicjusz