masz poradekostek007 pisze:Nada się do MFD ? W ogole co trzeba mieć za przjściówki/adaptery, żeby połączyć navi mfd z dekoderem dvb-t ?
viewtopic.php?p=5847924#p5847924" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderator: VIP
masz poradekostek007 pisze:Nada się do MFD ? W ogole co trzeba mieć za przjściówki/adaptery, żeby połączyć navi mfd z dekoderem dvb-t ?
nie ma 1/2 FIS bez canDratwa pisze:1) są zegary z FISem bez CAN? Full FIS widziałem, że istnieje, ale jest trudno dostępny, co z 1/2 FIS?
takDratwa pisze:2) zegary MFA łatwo dostać?
Prawdopodobnie wiązka, manetka, licznik i sporo rozbierania Jeżeli chcesz sam dołożyć sobie MFA to temat, który podałeś musisz czytać, innej drogi nie ma. Podobne porady są też na forum passata.Dratwa pisze:4) Czy dużo jest rzeźby przy instalowaniu zegarów FIS/MFA? Chodzi mi tutaj o jakieś czujniki itd. Wiem, że jest temat "instalacja MFA krok po kroku", ale ten temat jest stary i nie mogę go zrozumieć, jestem laikiem
hayperekpo pisze:Z innej beczki: nie ma ktoś na zbyciu plastikowego uchwytu od osłony szyberdachu?
Hayperek, możesz troszkę jaśniej? Kupiłem OBD II na Bluetooth, ale nie działało, bo nie chciał się komunikować z ECU.hayperekpo pisze:Dratwa, pokombinuj z ECU które będzie mieć już CAN. Wtedy możesz mieć 1/2 za pół darmo i tańszego pełnego FIS'a
Z innej beczki: nie ma ktoś na zbyciu plastikowego uchwytu od osłony szyberdachu?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości