Witam,
Prosze o pomoc w postaci schematów instalacji lub odpowiedzi co z czym. Jestem w trakcie zmiany motoru z axx na ccz z golfa VI z tego co wiem piny w sterwoniku sie roznia miedzy ECU golfa VI a V. Czy jest ktos w stanie mi odpowiedziec co i jak lub podrzucic schematy?? Kolejna sprawa kodowanie sterownika med 17.5- po prostu wbijam pin i dopasowuje bez zadnych niespodzianek??
Ostatnia sprawa czy jest ktos kto robil swap z manuala na dsg i jest w stanie mnie upewnic co do tego jak ot zrobic
Z gory dziekuje za odpowiedz.
Dopasowanie instalacji silnika z Golfa VI
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Ostatnio zmieniony śr sie 05, 2015 17:04 przez Ingram, łącznie zmieniany 1 raz.
Golf V gti
czy aby na pewno ccz?Ingram pisze:Jestem w trakcie zmiany motoru z axx na ccz z golfa VI
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
Poprawione.
Tak ccz/a/b - silnik golf VI konkretnie na lancuchu rozrzadu. Czy jest ktos w stanie mi pomóc?
Bede dozgonnie wdzieczny.
Tak ccz/a/b - silnik golf VI konkretnie na lancuchu rozrzadu. Czy jest ktos w stanie mi pomóc?
Bede dozgonnie wdzieczny.
Ingram, jakiś adres mail by się przydał
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć