Witam. Aktualnie poszukuję beżowego/kremowego wnętrza do Golfa 4 3D i tu mam pytanie. Co będzie pasować z 5 drzwiowego golfa a co nie
Co nie pasuje z wiadomych przyczyn:
- Boczki drzwi
- Podsufitka
- Fotele przednie
Czy są jeszcze jakieś elementy które nie pasują? I jeszcze jedno pytanie co pasuje z Bory do Golfa
Pozdrawiam!
Wnętrze - różnice między 5D a 3D
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Forum Master
Listwy progowe, słupek B, i chyba C, dywan też może być inaczej wyprofilowany ale ręki nie dam sobie uciąć.
Fotele przednie jako takie pasują z 5d do 3d. Jedynie kwestia tego że się nie złożą. Z Bory podejdzie to samo co z Golfa 5d. Chyba że będziemy mówić o kombi to wtedy mocowania siedziska kanapy są inne. Przy wymianie rączek sufitowych też można się zaskoczyć, bo miewają różny rozstaw mocowań, ale nie wiem czy to zależność Golf/Bora, czy raczej kwestia rocznika, bo miałem porównanie Golf 98 i Bora 2002
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
polifty mają inne niż przedliftyTrewor87 pisze:kwestia rocznika
W Borze podsufitka jest inna...
Dziękuje za odpowiedź. Czyli nie ma sensu szukać z 5D kremowego/beżowego wnętrza tylko od razu 3D.
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
najlepiej tak...bo później będzie kompletowanie gratów a i same fotele z 5D nie specjalnie się sprawdzają w 3D, da się wsiąść...ale jak widziałem u kumpla takie rozwiązanie to za karę musiałbym tam wsiadać