Golf II SWAP na 1.9 TDI

Forum o modyfikacjach wszystkich silników TDI. Chiptuning, turbiny, pompy, wydechy i wszystko na te tematy.

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP

daniel222
Nowicjusz
Nowicjusz

Golf II SWAP na 1.9 TDI

Post autor: daniel222 » sob lip 25, 2015 21:16

Witam bo chciał bym do mojej dwójeczki wsadzić 1.9 TDI AFN tylko wiem ze to nie łatwe bo silnik pasuje :)tylko te linki mnie martwią potem serwo z pedałami i abs , licznik bo chciał bym mieć oryginalny i klima czy zmieszczę tą chłodniczkę pod deską, bo mam całą 3 stoi na placu .Tylko że chce wiedzieć za co się biorę i gdzie mogę mieć problem. Kilka osób z tego forum robiło coś takiego i wiedzą co i jak . Ja to auto robię dla siebie a więc chce jak najlepiej . Wiem że jest dużo tematów ale ja chciał bym jeden i konkretny w którym będę miał zdjęcia i wszystko opisane :) bo skakać po tematach to tak nie za fajnie :) jeśli macie chwile to prosił bym o pomoc :) i Prosił bym o dużo zdjęci i opisów :) :) :pub: :bajer:

Wałek.Gd
Nowicjusz
Nowicjusz

Golf II SWAP na 1.9 TDI

Post autor: Wałek.Gd » sob lip 25, 2015 22:47

Szukaj swapa z toledo mk1. Tam wszystko przerzucisz prawie plug & play

Jest: Toledo 1L 1.9 AFN
wtryski firad 270, gtb2260vk, pompa 11, wałek sdi, przelot 3' od połowy 2,5 na przelotowym końcowym

ODPOWIEDZ

Wróć do „TDI”