więc byłem wczoraj pojeździć Polo GTI, bardzo fajne autko ale niestety tam jest raczej silnik do remontu ...
teraz chcę podjechać zobaczyć tego
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5563932312" onclick="window.open(this.href);return false;
Golf MK4 1,9TDI 2000rok+ 10tys zł lubuskie, wielkopolskie
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
-
- Ma gadane
- VW_seller
- VWGolf.pl Killer
kurna za ładny i za tanio jak za silnik 131km .ale może to być okazja ,za taką kase jeśli technicznie jest ok i nie ma na sobie pól tony szpachli to ja go bym brał bez gadania
naprawa Smartfonów Telefonów,pc, laptopy tablety, diagnostyka vag, delphi itp actia multidiag PRO. serwis vag i innych samochodów wymiana podzespów oraz modyfikacje . regeneracja lub naprawa pomp vp37 wtryskow vp pompo wtrysków pd oraz CR . proszę pisać na priv
-
- Ma gadane
Hey, właśnie wrocilem z oględzin... nie ma pół tony szpachli ale trochę jest.
Maska była robiona i jeden reflektor jest świeższy.
Jeździ bardzo dobrze, nic nie stuka nie puka a motor nie kopci. Wnętrze jest trochę podrapane ale tak samo miałem w swoim poprzednim, plastiki sie podreperuje.
Natomiast kierownica jest dość zajechana co sugeruje możliwie 100k plus do przebiegu. Tak wyglądała w moim poprzednim przy 320 tys
W każdym razie Reasumując KUPIŁEM
Maska była robiona i jeden reflektor jest świeższy.
Jeździ bardzo dobrze, nic nie stuka nie puka a motor nie kopci. Wnętrze jest trochę podrapane ale tak samo miałem w swoim poprzednim, plastiki sie podreperuje.
Natomiast kierownica jest dość zajechana co sugeruje możliwie 100k plus do przebiegu. Tak wyglądała w moim poprzednim przy 320 tys
W każdym razie Reasumując KUPIŁEM
- VW_seller
- VWGolf.pl Killer
on to ma ponad 500 tysi ale to stałą norma ,może poprostu ktoś dbał o motor ,reszta to aby jeździł .... oby się sprawował dobrze
naprawa Smartfonów Telefonów,pc, laptopy tablety, diagnostyka vag, delphi itp actia multidiag PRO. serwis vag i innych samochodów wymiana podzespów oraz modyfikacje . regeneracja lub naprawa pomp vp37 wtryskow vp pompo wtrysków pd oraz CR . proszę pisać na priv
-
- Ma gadane
Oględziny warsztatowe w ASO zrobione, dział blacharski stwierdził, że nie ma za dużo roboty przy nim - tylko drobne wyprawki przy tylnym błotniku.
Natomiast dział mechaniczny stwierdził wycieki w uszczelniaczach rozrządu (cały do roboty od razu) i walniętą osłonę przegubu przy kole.
Na tą chwilę będzie to cała robota przy nim. No do tego dojdzie jeszcze wypranie wnętrza i ciemne szybki tylne.
Zamówiłem też już skórkę do obszycia kierownicy
Zakup jak na razie uważam za udany
Możemy zamknąć temat.
Dzięki wszystkim za opinie
Natomiast dział mechaniczny stwierdził wycieki w uszczelniaczach rozrządu (cały do roboty od razu) i walniętą osłonę przegubu przy kole.
Na tą chwilę będzie to cała robota przy nim. No do tego dojdzie jeszcze wypranie wnętrza i ciemne szybki tylne.
Zamówiłem też już skórkę do obszycia kierownicy
Zakup jak na razie uważam za udany
Możemy zamknąć temat.
Dzięki wszystkim za opinie