Kolejne Zdjęcia przedstawiają graciarnie na strychu elementów które już odnowiłem , coraz więcej się tego zbiera ;D

Czarna deska + cycki ;P :

Tylny pas wyczyszczony do gołej blachy [ z czarnej ftalowej farby którą napylają przy produkcji ] i podkładowanie go :

Wspawany pas przedni + podkład :

wyczyszczone sierpy tylne . po zamontowaniu ich gdy siądą na budzie przez dłuższy czas zostaną potraktowane tak jak inne plastikowe rzeczy do odnowienia ;P

Tuleje tylnej belki wprasowane różnica między zamiennikiem a oryginałem , ori są miętsze niż ten zamiennik :
Guma szara WURTH którą konserwowałem podwozie trochę sporo już poszło + biały Akryl :

Zrywanie gumy łączącej blachy na zgrzewach [ stara spękana guma od różnicy temperatur i wieku ;] .

Wyczyszczony i za podkładowany dół komory :

Tylnych lamp nie mogłem nigdzie kupić przyciemnionych , wziąłem się za pistolet i trochę wymodziłem , a że to mój pierwszy raz do czynienia z lampami na razie pomalowałem stare spękane aby się wprawić i po wkurzać panów policjantów , zobaczyć co powiedzą , dobrze ze ori german może przejdzie bez lipy i tak będę kupował nowe czyste i malował ;P
Zmatowane szmatką [ włókniną ] do plastiku gradalności p1000 leciutko , podkład na plastik [ przypylone ] + czarna baza [ przypylone ] + klar [ GRUBO

] , wyszły bardzo ciemne , lecz po podłączeniu pod aku na krótko każdą żarówkę ładnie świecą więc powinny być przejrzyste :

Oklejony dół komory do gumowania :

I NAJCIĘŻSZA PRACA Rzeźba w gównie , serdecznie pozdrawiam Roberta za włożony czas w rzeźbienie bo sam za uj bym sobie nie poradził

, kawał dobrej roboty kupa śmiechu i litry kawy ;D
Nie łudźcie się , że na budzie jest betoniarka kitu , wszędzie widać prześwity blachy więc za dużo nie naszło , przynajmniej nie powiem , że nic nigdy nie było szpachlowane bo sam bym siebie oszukiwał , jak większość Jedynek z aukcji ,, Nigdy nie spawana Oryginalny lakier za 4-5 tys

...
Odrestaurowując tak stare auto , byłem tego świadomy , że idealnie nie wyjdzie , że zawsze gdzieś podczas spawania blacha się powciąga .

Wyspawany wózek z kółek marketowych które dostałem od Matiego :

Tyle na Dziś , reszta fot tak jak powiedziałem Raczej Jutro gdy znajdę CZAS , już po urlopie rano praca ;c .