Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
Kącik posiadaczy MK4
No Kulczyk sprzedał swoje udziały. Ceny niektórych części wzrosły nawet o 50%...
Kącik posiadaczy MK4
Witam, panowie ile moze byc warta galka z mieszkiem R-line? (wyglada tak jak R32 tylko nie ma napisu 4 Motion, i jest 5b)
Orientuje sie ktos?
Orientuje sie ktos?
Kącik posiadaczy MK4
kris0, pokaż foto poglądowe...
jak dla mnie rarytasik, prędzej chyba z .:R się dostaje
Ps. Pany, co jest potrzebne do montażu podłokietnika w aucie, które go na oczy nie widziało ?:D
To co na foto + "łapa" podłokietnika którą montujemy w tunelu środkowym i to tyle?
jak dla mnie rarytasik, prędzej chyba z .:R się dostaje
Ps. Pany, co jest potrzebne do montażu podłokietnika w aucie, które go na oczy nie widziało ?:D
To co na foto + "łapa" podłokietnika którą montujemy w tunelu środkowym i to tyle?
Re: Kącik posiadaczy MK4
Cos takiego:kris0 pisze:Witam, panowie ile moze byc warta galka z mieszkiem R-line? (wyglada tak jak R32 tylko nie ma napisu 4 Motion, i jest 5b)
Orientuje sie ktos?
-
- Forum Master
Kącik posiadaczy MK4
Spoko ja tez mam ja w aucie tylko chyba bede sie jej pozbywal i nie wiem ile moge za nia wolac
Kącik posiadaczy MK4
jak to za ile na czteropak browarków takie są kącickowe ceny, dekory alu też za tyle wezme
Za czteropak?? Kurde zaskoczyles mnie teraz.. Ja glupi chcialem galke za piwo sprzedac a dekory dorzucic w gratisie.. A tu tyle piciakaracz pisze:jak to za ile na czteropak browarków takie są kącickowe ceny, dekory alu też za tyle wezme
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
kris0, w kąciku to jest tak, że tego czteropaka musisz dorzucić...wtedy może pozbędziesz się gałki...a dekory albo w gratisie albo szykuj kolejny czteropak
Łoo matko ile to piwakris0 pisze: z 250
Wysłane z mojego Monster X5 Pro przy użyciu Tapatalka
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=533635" onclick="window.open(this.href);return false; powoli do przodu...