Witam,
tak jak w temacie mam problem z odpaleniem samochodu. Jeśli jest zimny wszystko ładnie chodzi. Rano mozna spokojnie odpalic, ale do zgaszenia. Gdy silnik zagrzany samochód nie odpala kręci delikatnie zaskakuje i nic dalej. Proszę o jakieś prady co może byc przyczyną. Przejechal 1500km.. i wszystko bylo ok do czasu kiedy zaparkowalem, rano odpalil i pozniej sie nie dalo. Nastpnego dnia to samo. Przypuszczam czujnik położenia wału? Co o tym myślicie? Ewentualnie gdzie go zlokalizować i czy możliwa jest wymiana bez posiadania kanału.
Pozdrawiam i dziękuję za porady.
1.8 20v 125km AGN nie odpala ciepły
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
1.8 20v 125km AGN nie odpala ciepły
zanim podmienisz czujnik położenia wału to może sprawdź jaką temperaturę silnika pokazuje na vag jak jest silnik ciepły. Jak nie masz możliwści to depnij wtyczkę od czujnika temp silnika i zobacz jak odpala na ciepłym
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
Re: 1.8 20v 125km AGN nie odpala ciepły
Właśnie patrzyłem czy odpala bo wróciłem z pracy i tym razem jest chłodno i nic. Spróbuję rano tak jak napisałeś i dam znać. Nie mam vag, ale muszę jakiś kupić.
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka