Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
- Paviarotti
- Lord GTI
Kącik posiadaczy MK4
Robson91, pamiętam jak porównywałem w sklepie Spidana i Lobro to byłby identyczne, wszystko takie samo
Kącik posiadaczy MK4
Jak ja gadałem to rozróżniali gumowe i plastikowe. Wiadomo co jest co.
Jak chcesz kupić całą półośkę i mieć święty spokój to podjedź z wyjętą półośką do rudego na Franciszkańską w Łodzi. Sprzeda Ci nówkę w oryginale za 500 - półoś i dwa przeguby fabrycznie zaopaskowane - tylko wkładasz na auto.
Jak chcesz kupić całą półośkę i mieć święty spokój to podjedź z wyjętą półośką do rudego na Franciszkańską w Łodzi. Sprzeda Ci nówkę w oryginale za 500 - półoś i dwa przeguby fabrycznie zaopaskowane - tylko wkładasz na auto.
Re: Kącik posiadaczy MK4
Bo to to samo tylko w różnych pudełkach ja brałem skf-a bo nie miałem aktualnie na stanie lobro itp i nawet się trzymaPaviarotti pisze:Robson91, pamiętam jak porównywałem w sklepie Spidana i Lobro to byłby identyczne, wszystko takie samo
A kto ci będzie z małopolski albo świętokrzyskiego dymał do łodzi paliwo drugie tyle, wyjdzie tyle co z ASOkrazorek pisze:Jak ja gadałem to rozróżniali gumowe i plastikowe. Wiadomo co jest co.
Wysłane z mojego Monster X5 Pro przy użyciu Tapatalka
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=533635" onclick="window.open(this.href);return false; powoli do przodu...
- Paviarotti
- Lord GTI
Kącik posiadaczy MK4
Jeszcze z wyjętą półośką aa zrobię se kurs pociągiem, półoś w łapie i hejaRobson91 pisze:A kto ci będzie z małopolski albo świętokrzyskiego dymał do łodzi
W sumie dobra cena.krazorek pisze:nówkę w oryginale za 500 - półoś i dwa przeguby fabrycznie zaopaskowane
Kącik posiadaczy MK4
Ja kupiłem jakiś tani przegub nawet nie pamiętam marki i do tego gumę Lobro za 30 zł, 20 tyś zrobione na tym i nic się nie dzieje jak na razie:D
Lobro jest spoko. Obie zewnętrzne wymienione jakieś 45kkm temu i zero problemów.
Wysłane z mojego SM-T705 przy użyciu Patapalka
Wysłane z mojego SM-T705 przy użyciu Patapalka
Kupię: Wkład dojazdówki 18"
Sprzedam: 3SDM 0.01 18" 5x100 8,5J i 9,5J + Nexen N'Fera SU1
MK4 GTI TDI -> Mój szaraczek
Sprzedam: 3SDM 0.01 18" 5x100 8,5J i 9,5J + Nexen N'Fera SU1
MK4 GTI TDI -> Mój szaraczek
Poleci ktoś jakieś głośniki w drzwi pod samo radio w rozsądnych pieniądzach? bo jeden zaczyna harczeć i może bym już coś lepszego zapodał na przód i tył na alle jest tego sporo różne ceny z dystansami i bez plus adaptery (to akurat dobrze bo bym nie musiał pruć ori kostek) że nie wiadomo co wybrać
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=533635" onclick="window.open(this.href);return false; powoli do przodu...
Kącik posiadaczy MK4
Ja mam z przodu odseparowane PowerBasy, a z tyłu AMA BL 165 (ciężko dostać) wszystko pod samym radiem i gra głośno
Kącik posiadaczy MK4
Jak pozbyć się tego błędu w klimatroniku??
Po wykasowaniu po jakimś czasie powraca
01206 - Signal for Duration of Ignition; OFF
35-00 - -
Po wykasowaniu po jakimś czasie powraca
01206 - Signal for Duration of Ignition; OFF
35-00 - -
peter_86 pisze:Ja mam z przodu odseparowane PowerBasy, a z tyłu AMA BL 165 (ciężko dostać) wszystko pod samym radiem i gra głośno
W twoich powerbasach zwrotnica wycina wysokie tony z tweeterow?
- leonnelson
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
Zmiana koła na chińskie i cięcie sprężyn to nie tjuningpeppa_814 pisze:Co jest tjunery?
Byłe 20 Jahre GTI : viewtopic.php?f=88&t=342847&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Byłe Mk4 TDI : viewtopic.php?f=89&t=472601" onclick="window.open(this.href);return false;
Byłe Mk4 USA viewtopic.php?f=89&t=483989" onclick="window.open(this.href);return false;
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SPRZEDAM PODKŁADKI PODNOSZĄCE SILNIK DO MK4/BORY - 722 165 543
SPRZEDAM kabel VCDS + oprogramowanie
Byłe Mk4 TDI : viewtopic.php?f=89&t=472601" onclick="window.open(this.href);return false;
Byłe Mk4 USA viewtopic.php?f=89&t=483989" onclick="window.open(this.href);return false;
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kącik posiadaczy MK4
O innym Jędrzejowie pomyślałem...
Robson Wiesz, że się w Poznaniu właściciel VW zmienił? Więc nie bierz cen z ASO za oczywistą oczywistość... Ostatnio Wakupompę robiłem to mi sprzedał za 600 nówkę w oryginale, a jak w Etce sprawdził to cena jaką zasugerował system wynosiła 2600. Myślę, że kompletna półoś nie będzie w ASO tańsza niż 1k.
Robson Wiesz, że się w Poznaniu właściciel VW zmienił? Więc nie bierz cen z ASO za oczywistą oczywistość... Ostatnio Wakupompę robiłem to mi sprzedał za 600 nówkę w oryginale, a jak w Etce sprawdził to cena jaką zasugerował system wynosiła 2600. Myślę, że kompletna półoś nie będzie w ASO tańsza niż 1k.
- leonnelson
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
Z ciekawości zapytam, którego VW?krazorek pisze:Wiesz, że się w Poznaniu właściciel VW zmienił?
Byłe 20 Jahre GTI : viewtopic.php?f=88&t=342847&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;